Какво мислите за моя stack

21.06.08
17:26

С ББ се занимавам от 5-6 години, като за това време съм спирал и почвал няколко пъти. Най-дългия ми по-продължителност цикъл за сега е бил 2 години. Всеки път експериментирам с различни добавки и винаги имам добри резултати. Телосложението ми е слабо, нямам проблем с излишни килограми и лесно качвам и свалям килограми. От 2 месеца пак съм започнал много сериозно да ходя на фитнес и съм си измислил един доста голям стак от суплементи.

1) 100% Whey - сутрин, следобяд/преди и след тренировка
2) 100% Casein - вечер преди лягане
3) BCAA преди и повреме на тренировка
4) ON Vassive CE(creatime monohydrate, creatine ethyl ester, bcaa, glutamine, taurine и някакви въглехидрати) - след тренировка. Избрах това, защото от ON твърдят, че няма зареждаща фаза за креатина и действието било подобно. Има доста негативни изледвания за тоя CEE ама ще го пробвам и ще видим. Не искам да взимам монохидрата с зареждаща фаза, защото съм го взимал преди време и ми качва кръвното, което не ме кефи много.
5) Glutamine - 2-3г сутрин и вечер преди лягане
6) Supperior Amino 2222 - 1таб преди всяко ядене и преди и след тренировка

Всички суплементи са на ON.

Предполагам се забелязва, че залагам на основните добавки - протеини,аминокиселини и на новият за мен креатин етил естер. Интересува ме имате ли някакви предложения за други добваки, които да включа или пък да променя приема на някой от горните. Трябва ли да взимам от BCAA в нетренировъчни дни?

Излишно е да споменавам, че освен всички тия добавки ям по 5-6 пъти на ден доста протеини и качествени въглехидрати. Тренирам 4 пъти седмично с двудневен сплит бутане-дърпане.

СБ

21.06.08
17:32

това е един добър стак за начинаещи и умерено напреднали, който ако спазваш стабилен хранителен режим и си усърден в тренировките си,ще ти даде добър резултат. Единственото, което ме притеснява,е голямата сума пари за тези продукти, като за тези финанси могат да се вземат по-ефективни продукти. Ако търсиш моето мнение, премахни от списъка BCAA, GLutamine, Super Amino и на тяхно място можеш да добавиш някои по-специфични добавки (натурални стимуланти на тестостерона или хардкор добавки), такъв тип добавки могат да дадат разлика в размер и обем на мускулатурата

Мнението беше редактирано от Сила БГ на 21.06.08 18:00.

21.06.08
18:02

Оптмум е фирма която познавам от много време и продуктите им ми харесват. Не ми се губеше време да чета с дни лутайки се из стотиците марки появили се на пазара. Ако имаш някакви конкретни предложения за марки и продукти казвай :).

С нещата от 3 до 6 съм зараден за около 2 месеца, но протеините свършват постоянно и най-много пари отиват за тях. Ако можеш предложи нещо в такава насока.

п.п. с тия редакции е малко нечестно :)
За сега все още изпитвам някакъв страх към прохормоните и продуктите с имена напомнящи ми за часовете по химия :).

Мнението беше редактирано от mamaligabg на 21.06.08 18:06.

СБ

21.06.08
18:21

казано от mamaligabg на 21.06.08, 18:02:

Оптмум е фирма която познавам от много време и продуктите им ми харесват. Не ми се губеше време да чета с дни лутайки се из стотиците марки появили се на пазара. Ако имаш някакви конкретни предложения за марки и продукти казвай :).

С нещата от 3 до 6 съм зараден за около 2 месеца, но протеините свършват постоянно и най-много пари отиват за тях. Ако можеш предложи нещо в такава насока.

п.п. с тия редакции е малко нечестно :)
За сега все още изпитвам някакъв страх към прохормоните и продуктите с имена напомнящи ми за часовете по химия :).

Относно редакцийте... ами това ни е работата и затова сме на пазара... относно продуктите, за които споменаваш в ПП-то... с удоволстшие някое от моите консултанти биха ти разяснили в детайли за какво става въпрос... а относно часовете по химия... не съм имал по-откчителен предмет от химия.... е може би физика... ;)

ПП  - погледни всички мнения изразени от нас и искам да ми кажеш ако има нещо което  не е от части или напълно базирано на вече изразени под една или друга форма мнения, вече изразени в US форумите и рецензии

Мнението беше редактирано от Сила БГ на 21.06.08 18:28.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1