21.06.08
19:51
Какво мислите за Газираната вода и БОДИБИЛДИНГА?Полезно ли е да се приема газирана вода по време на тренировка или не?
Какво мислите Вие?
Мен никак не ме кефи.Или е вода или не.На мен специално не ми утолява жаждата.Не е оферта да се уригаш през цялата тренировка.
21.06.08
22:50
Мен пък ми харесва и ми утолява жаждата, но откакто започнах да тренирам и да водя здравословен начин на живот, спрях да пия газирано :)
Но за залата не е оферта според мен :)
22.06.08
07:03
За залата изключено. Иначе като напитка няма голем проблем.
Като споменавате газирана вода, опитайте в големите жеги да джурнете един айрян с газирана вода - благодат :). Иначе съм против газираното.
Абе тая газирана вода ше ти заседне и по време на упр. как ще се уригне човек не е истина хаха . Все пак има хора, които си пият някви енергийни напитки дето са газирани и мн им харесвало . Всеки с вижданията си :) Моето мнение е, че като земам Кратин Монохидрат и тряя пия много вода просто нз какво ше стане като пия газирано.
22.06.08
11:05
Тези напитки които си виждал да пият хората вероятно са Изотон, който не е газиран.
Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 22.06.08 11:06.
22.06.08
11:46
От енергийна напитка по време на тренировката не виждам никакъв смисъл, нали ако изобщо има ефект, той ще е след 30-60 мин. :)
А за газираната вода просто не мога да разбера как го пиете тфа нещо.. нито слади, нито горчи и ако не се оригнеш от нея, то по-късно ти се допърдява, както с всички газирани напитки :cheese:
Мнението беше редактирано от Martinakiss на 22.06.08 11:47.
И аз попринцип съм против газираното особено по време на тренировка!Но просто исках да чуя и други мнения....
На мен изобщо не ми харесва газираното... освен бира може би. Не мога да схвана за какво гората пият разирана вода... дразни гърлото, оригваш и т.н.
22.06.08
14:09
Студена газирана вода разхлажда повече от студена обикновена. Газировката дразни езика приятно и създава усещане за по-студено (поне при мен е така). По време на тренировка няма смисъл, освен ако не държиш да се оригаш по време на сериите ;)
против газираното като цяло
ракията само с вода ;)
Мнението беше редактирано от Kazaka на 22.06.08 14:59.
То газираното е ясно,че въобще не се препоръчва.Аз предпочитам понякога като се лъжа да пия газирано да е бира,поне да си струва,иначе винаги ми е било чудно как има толкова хора да обичат газирана вода,никакъв вкус и е толкова газирано,че както се каза по-горе ще се оригваш яко.
24.06.08
16:13
като че ли газираната вода освежава повече.