17.06.08
20:53
Тук може да споделите какви дрехи и в частност тениски обичате - плътни,очертаващи напълно тялото ви,или свободни? Аз лично когато качвам нося по-свободни тениски или блузи в зависимост от сезона,а когато вече почти съм изчистил нося плътни. Това,което не ми харесва на по-свободните е,че не очертават добре,на някои ръкава им стига чак до предмишницата.Та какви са Вашите предпочитания?
Аз лично обичам тениски с къс ръкав,но ръкавът да е по-къс от обикновенно.:)
Обикновенни тениски не нося,поради причината,която ти каза.
17.06.08
21:28
Гледам да са ми удобни в ежедневието. Не съм на подиум да си показвам мускулите, а и не тренирам с тази цел. Ако става дума за ежедневието, на работа, на училище и подобни дейности най-удобни са ми по-широки дрехи от памук или лен. По специални поводи или вечер по-различно стоят нещата.
Широки и удобни. Нищо не може да ме вбеси така, както тениска, която ми опира плътно по гърба и най-вече в страничната му част. Иначе досега ръкави, които да стигат до предмишницата не съм виждал, моите са си нормални,почти до лакътя, и горе-долу гледам ръката ми да влиза 1,5 пъти в ръкава, че да не ми е тясно.
казано от DooM_MasteR на 17.06.08, 21:28:
Гледам да са ми удобни в ежедневието. Не съм на подиум да си показвам мускулите, а и не тренирам с тази цел. Ако става дума за ежедневието, на работа, на училище и подобни дейности най-удобни са ми по-широки дрехи от памук или лен. По специални поводи или вечер по-различно стоят нещата.
И аз съм на същото мнение.
19.06.08
15:36
Нося само изрязани потници, а при първа възможност гледам да се съблека гол, но когато вече започна да се умарям от постоянното стягане и позиране, пак си обличам дрехата ;)
ВАЖНО: Походката задължително трябва да е в стил “Светът се върти около мен” !!!
19.06.08
17:25
казано от No_WaY на 19.06.08, 15:36:
Нося само изрязани потници, а при първа възможност гледам да се съблека гол, но когато вече започна да се умарям от постоянното стягане и позиране, пак си обличам дрехата ;)
ВАЖНО: Походката задължително трябва да е в стил “Светът се върти около мен” !!!
хаха,и аз съм тка,трудничко е да държиш гърба постоянно отворен и коремът постоянно стегнат,но се свиква.
Походката съм я усвоил до съвършенство,внимавайте да не разпервате ръце прекалено встрани,защото хората могат да се усъмнят,че го правите нарочно....
19.06.08
20:37
Надявам се не сте сериозни, момчета.
Гледам единствено да са 100% памук тениските ми. Те са обикновено близки или еднакви кройки така че разлика няма голяма.
Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 19.06.08 20:38.
широки, напоследък нещо взех да потребявам и потници. Винаги с няколко номера по - големи от необходимото, обичам и маскировъчни, воени дрехи.
Най-вече с по-къси ръкави.Мразя ръкавите до лакътя.Направо полудявам като си харесам някоя готина тениска и като я облека и ръкава да стига до лакътя.Иначе не нося широки тениски защото сравнително слаб и не ми стоят добре.И много обичам готините щампи.Сега си купих една тениска с огромна акула отворила зловещо уста към тоя дето стои срещу мен и много и се кефя
Обикновенно гледам да ми седят добре тениските и да са малко по широки не много ма нормално, иначе при спец. поводи прилепнали блузи и ризи и все пак ми се вижда мноо газараско, все едно се фукам :)
Мнението беше редактирано от kuKy на 30.06.08 10:44.
каси и широки по възможност да не ми стягат на гушата и подмишниците и потници яко... ;-P
Тениските да са 100% памук :) Не целя показност, но предпочитам да са по тялото ми, но не плътно.
06.07.08
13:46
Нося тениски по мен , но не чак че да са ми неудобни или много тясни , с доста къси ръкави или направо без .
Ами когато ходя на фитенс обичам прилепнали тениски да нося, и разбира се спортен анцунг (само да не е оригинален-турски :D :D ), и ако може с калеври за зала е супер, но когато ходя вън на кафе-та, дискотеки и т.н. почти винаги ходя с риза, но и тя искам да ми е по тялото, не 100% но да е по мен. ! :)
Обичам да е прилепнало по мен, но не много. Мразя когато разтегна тениската да има място за още един човек.