Нещо за GH MAX

22.06.08
20:27

Ето ТОЯ медикамент ми се струва добър
Въпроса ми е вреди ли по някакъв начин на организма?Някой ако го е пробвал да даде мнение.(Преместих темата тук)Мерси

Темата беше редактирана от Владимир Недков на 23.06.08 11:50.

ВИ

22.06.08
20:39

Спести си парите, този род продукти не действат. Освен разбира се ако не повярваш достатъно силно:)
Ако целта ти е да растеж(мускулно), виж дали ядеш достатъчно. Ако да, тогава помисли върху протеини креатин.

22.06.08
20:57

Всъщност целта ми е да порасна на височина.поне с още 7-8 см,сега съм 186см ..а дали вреди тва нещо?

ВИ

22.06.08
21:44

Не вреди и не помага. Няма как да пораснеш на ръст от натурални продукти. Само синтетичен растежен хормон, но при положение, че си още малък и то на с цената на странични ефекти(разбирай вреди).
А за какво ти е повече от 186см?- Аз съм 1см повече и ми се струва много някой път. Тъкмо си намеря жена за моята височина и възниква проблем с дълбочината:(

22.06.08
21:52

:D :D Еми баскетболист съм..и ми е некво тъпо,искам да съм поне 195.. ама съм още на 17 и не искам да се занимавам с някви такива анаболи..просто се питах дали нещо може да ми помогне малко да вдигна ръста.:)а не вярвам да порасна повече от 189см щото баща ми и майка ми са сравнително ниски-той е 185см а майка ми-около 168см..така че се надявах ама щом казваш че не помага :(Благодаря все пак ;)

СБ

23.06.08
03:34

Имаш още 3-4 години,в които ще растеш натурално. Не забравяй Steve Nash е 183 (2 пъти MVP), Allen Iverson е 183 (1 MVP), Tony Parker е 190,Chris Paul е 190, да не продължавам да изреждам,и всeки от тях е невероятен играч. Просто бъди усърден в тренировките си.

Мнението беше редактирано от Сила БГ на 23.06.08 03:45.

23.06.08
07:29

Яж банани и виси по лостовете по цял ден. До колкото знам банана стимулирал някакъв хормон на растежа (чел съм в някакво списание, не знам дали е вярно).

ИВ

23.06.08
08:05

казано от Fittipaldi на 23.06.08, 07:29:

Яж банани и виси по лостовете по цял ден. До колкото знам банана стимулирал някакъв хормон на растежа (чел съм в някакво списание, не знам дали е вярно).

bullshit

23.06.08
08:20

Освен,че е буллшит искам да попитам Фитипалди как така преопоръчва нещо което май е прочел в някакво списание и изобщо не знае дали е вярно(защото го е написал в още една тема)?По слухове ли даваме съвети вече??

Мнението беше редактирано от tra^la^la на 23.06.08 08:21.

23.06.08
08:33

А смятате ли че комплекс от аргинин и орнитин наистина предизвикват производството на собствен соматотропин ? И ако е така то в какви дози да се приема , че съм се запътил към такъв род продукти в стак с креатинова матрица ?

СБ

23.06.08
08:42

Замени ги подобни продукти с нещо друго, не са се доказали в сферата на добавките като ефективни, най-много да ти подобрят съня.

23.06.08
18:37

казано от iasen на 23.06.08, 08:33:

А смятате ли че комплекс от аргинин и орнитин наистина предизвикват производството на собствен соматотропин ? И ако е така то в какви дози да се приема , че съм се запътил към такъв род продукти в стак с креатинова матрица ?

Тва е добъп въпрос.Аз пих такъв комплекс 1 месец..нищо особено,е естествено за 1 месец не може да стане нищо но все пак..

23.06.08
21:45

Преди около месец си бях взел съчетание от L-Ornithine,L-Arginine AKG,L-Lisine и L-Glutamine.Самата фомула се казваше HGH Power.Колко време трябва да мине преди да почна да го пия пак :?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1