Мога ли да го пия?

22.06.08
08:37

Днес ми донесоха някакво рибено масло но за съжаление са досат гилеми капсулките пише по една на ден за възрастни(а защо за възрастни??).
По точно е Норвежко дробно масло от рибата cod(на англииски сори не га знам как е на бг :)).
Горе долу една капсула е колкото 1 супена лъжича течност.

Съставките(пише ги на гръцки и не ги разбирам много много) 407мг нещо дето си нямам на понятие какво е,ама съдържа думата черно,което съдържа(375мг-1250IU vit A, 3.4mg-135IU vit D) 12%ERA,8%DHA.Без захар соя,сол и такива пише.

Въпроса ми е мога ли да ги пия спокоино просто еи така за здраве(витамини)На 17 съм и не спортувам горе долу съм си вкущи по цял ден ако има значение.Благодаря ви :)

Eдит:Tyk пише че има твърде много витамин А и не е много много полезно ;((хич небило хубаво да предозираш витамин А)

Темата беше редактирана от numbuh на 22.06.08 08:43.

22.06.08
09:12

епаа пии го тогава ведниж на два дни ... ти имам проблемите :smirk:

22.06.08
10:30

Пий няма ти стане нищо !

FZ

23.06.08
08:45

казано от numbuh на 22.06.08, 08:37:

Днес ми донесоха някакво рибено масло но за съжаление са досат гилеми капсулките пише по една на ден за възрастни(а защо за възрастни??).
По точно е Норвежко дробно масло от рибата cod(на англииски сори не га знам как е на бг :)).
Горе долу една капсула е колкото 1 супена лъжича течност.

Съставките(пише ги на гръцки и не ги разбирам много много) 407мг нещо дето си нямам на понятие какво е,ама съдържа думата черно,което съдържа(375мг-1250IU vit A, 3.4mg-135IU vit D) 12%ERA,8%DHA.Без захар соя,сол и такива пише.

Въпроса ми е мога ли да ги пия спокоино просто еи така за здраве(витамини)На 17 съм и не спортувам горе долу съм си вкущи по цял ден ако има значение.Благодаря ви :)

Eдит:Tyk пише че има твърде много витамин А и не е много много полезно ;((хич небило хубаво да предозираш витамин А)

Пий го , рибеното масло е хубаво нещо !

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 23.06.08 08:46.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1