Хранителни добавки

23.06.08
12:25

Здравейте!Искам да кача някое килце на 15 години съм и съм висок 180см и тежа 74кг до сега съм вземал един път Creatine Monohydrate на Nutrim и малко Super Mass Gainer сам взимал на същата фирма!Сега мисля да си взема Creatin Monohydrate на Biotech + Pro Gold 90 на Nutrim + Super Mass Gainer на Nutrim ИЛИ Creatin Monohydrate на Biotech + Huper Mass 5000 на Biotech,но разбрах че в Huper Mass 5000 има 25% протеин и 5% creatine monohydrate и си мисля че тогава не ми е нужен креатина!!!
Искам да ми кажете дали комбинацията е добра и ако не е да ми предложите нещо друго.И хубаво ли е да смесвам добавки от ралични фирми или само на една фирма да вземам както при първия случай  Creatin Monohydrate на Biotech да го заместя с Creatin Monohydrate на Nutrim.Дигам от 10 месеца и тренирам бокс половин година понеделник,сряда,петък ходя на бокс вторник,четвъртак и събота на фитнес.Имам и режим на хранене ям по 5-6 пъти на ден а сега лятната ваканция ще мога да ям и по хубава храна като не съм на училище.Целта ми е за 2 месеца да кача 8кг но не само мазнини ще ми помогнат ли тези работи?БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!

23.06.08
14:46

Ми не е задължително да вземаш добавки от една и съща марка(но не те съветвам да си вземаш Nutrim или др.българска марка)В момента на българският пазар има доста голям избор от вностни добавки,а също така и добри оферти ;-)“Biotechе”е добър избор,ползвъл съм техмият creatine monohydrate(даже някилко пъти :-))Също останах мн.доволен и от Hardcore MASS 7000 на “Best Body Nutrition”а сега мисля да си вземам PROFY WHEY MASS на“OLIMP LABS”или някъкув на“PEAK NUTRITION”.Но има и др.мн.по добри марки зависи с какви средства разполагаш ;-) Лично аз смятам,че комбинация от креатин някъкув гейнър и амино кисекини ще ти свършат работа,а изборът на марка е твои!

Мнението беше редактирано от Olimp на 23.06.08 14:50.

PR

23.06.08
16:12

Не съм специалист по добавките, но за 2 месеца - 8 кг и то на твоите години е прекалено много, да не говорим, че да е чисто е абсурд.  Такова бързо качване на килограми със сигурност ще ти повлияе (зле) на черния дроб.  Според мен все още ти е рано за добавки - ти тепърва ще развиваш мускулния си потенциал, затова остави го “на чисто” за сега. Като станеш на 18-19 години и видиш, че зацикляш на едно ниво или пък ти се налага да си по-здрав за своята категория в бокса, тогава вече мисли за добавки.  Но ако много държиш да взимаш нещо, вземи си някой вносен суроватъчен протеин и не предозирай.

23.06.08
16:44

А тази комбинацийка ставали Creatine Monohydrate на “Biotech” + Mega Gainer 3100 на “Biotech” или е по добре Explode Mass Gainer на “Еxplode”?И да ви питам примерно ако си взема Creatine Monohydrate на Biotech 0,500кг и пия го един месец около 250 грама и си направя почивка след това един месец после може ли да продължа да го пия пак,защото като съм си вземал добавки на кутията пише да се консумира до 1 месец след отваряне на опаковката?

Мнението беше редактирано от Xukca на 23.06.08 17:00.

23.06.08
20:48

Да може,то по принцип креатина 1м.се пие 1.м почиваш(споко нищо няма да му стане)
Относно гейнера(вече ти казах,че не ти препоръчвам бг.продукти)затова по добре си земи Mega Gainer 3100 на “Biotech”
А всъщност в Хасково освен “Biotech” др.вносни марки няма ли?

Мнението беше редактирано от Olimp на 23.06.08 20:50.

24.06.08
12:20

Olimp БЛАГОДАРЯ ти много!!!А има други вносни марки , но аз не ги знам кажи ми няколко ако знаиш да разгледам някои гейнери.Аз си мислех,че “Expolde” не е българска марка затова предложих техен гейнер!И сега значи остава креатина на “Biotech” само някой гейнер трябва да си харесам.А креатина може ли да го пия два месеца без да правя почивка?

Мнението беше редактирано от Xukca на 24.06.08 13:00.

ИВ

24.06.08
15:32

За всеки случай пий го един месец като след това направиш почивка 15-20 дни. Успоредно с креатина пиеш много вода.

Гейнър, ако имаш финанси, виж този на Науфуудс - Pro-Gainer.

Друг хубав гейнър е на Ултимейт Нутришън - Muscle Juice.

Ако пък нямаш $$$ за вносна марка, българските също са добър избор. Поне ще си сигурен, че е гейнър, а не друго.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1