кога да започна с чистенето ?

23.06.08
19:37

Здравейте,
значи, започнах да ходя на фитнес преди 5 месеца, тогава бях 83 кг, сега съм 93, бицепса ми беше 36, сега е 39, гръдната ми обиколка беше 96, сега е 108.На 29 години съм. Не знам колко е добър този прогрес, може би не много, защото съм висок 188 см и при мен става по-трудно.
Сега се питам дали не е време да понамаля малко храната , особенно вечер и да започна да бягам сутрин и след тренировка по 40 мин, за да изчистя корема, защото понасъбрах и по него маса :), или да изчакам още месец-два.
Искам да знам какво мислите, тъй като повечето от вас са минали по този път.

10х!

23.06.08
20:14

Отговора се крие в целитети ...Т.е. само ти може да си решиш кога е време да чистиш и кога имаш нужда да се изчистиш...

24.06.08
07:15

Виж сега не стой на тази измислена закономерност която аз не съм и привърженик че зимата се качва лятото се чисти. Това са bullshit поне за мен, по добре е да си качваш чисто целогодишно, аз пък лятото успявам да качвам по хубаво мускулна маса отколкото зимата. Тичането не е най-удачния варят за изчистване на мазнините, при него ще загубиш и голям процент мускулна маса. По удачно е да скачаш на въже, велоаргометър, също ако живееш в блок можеш и да изкачваш стълби. Имам няколко приятели които се готвеха за състезание и кардиото им беше точно това изкачване на стълби и имаше голям ефект.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1