24.06.08
17:55
Здравейте , имам следния въпрос вредно ли е да ми отмалява и да се чувствам като парцал след 19 часа вследствие на почти нулевия прием на въглехидрати след 17 часа ???
Само това ме интересува ..... има ли вредни страни кръвната захар да ми пада толкова .И само на кръваната захар единствено ли се дължи тази защитна реакция на организма при положение , че не съм гладен т.е. съм му осигурил калории с високобелтъчна храна. Благодаря предварително.
Като ти стане така пии повече течности, чайове със Стевия например....знаеш какво е Стевия нали?
казано от alpinab на 24.06.08, 17:55:
Здравейте , имам следния въпрос вредно ли е да ми отмалява и да се чувствам като парцал след 19 часа вследствие на почти нулевия прием на въглехидрати след 17 часа ???
Само това ме интересува ..... има ли вредни страни кръвната захар да ми пада толкова .И само на кръваната захар единствено ли се дължи тази защитна реакция на организма при положение , че не съм гладен т.е. съм му осигурил калории с високобелтъчна храна. Благодаря предварително.
Не се чувстваш като парцал заради нулевия прием на въглехидрати, а заради цялостната липса на храна. Липсата на въглехидрати сама по себе си не е проблем. Изкарвал съм точно 7 дена без нито 1 грам въглехидрати - демек САМО масло и яйца по ЦЯЛ ден и бях на 6 през цялото време. Не са ти проблема въглехидратите, другаде е бедата и аз подозирам къде - освен въглехидрати липсват и мазнини и я караш на фотосинтеза малко..ако е така, коригирай, ако бъркам - разкажи повече за храненето си.