23.06.08
17:52
Здравейте, исках да потърся малко мнение по въпросния продукт - Genidrine Thermo Stack на Genesis. Дали някой от вас го е ползвал и по каква схема го е пил? Също така какво ви е мнението, дали е имало ефект??? Днес ми го препоръчаха много горещо и си го купих от днес даже започнах да го пия преди тренировка, но не успях да намеря почти никакви коментари за този продукт по форумите. Ще съм благодарна, ако някой сподели опит :)
Благодаря ви предварително!!!
Аз го пих преди време- ефект не бих казала, поне не положителен, на мен не ми понесе на стомаха. Пих го по 4 дневно 2 сутрин и 2 преди трен- според мен не струва. Дано ти си по-доволна.
Здравей cleo, благодаря ти първо за мнението :) Аз вече го пия 2 дни - по 2 капсули преди тренировка и забелязах доста голям ефект от гледна точка на издръжливостта. Без него въртях по 30мин на кростренажора и после едвам отивах до банята за да се изкъпя.... с него обаче издържам по 60мин и даже имам чувството, че мога да продължа и още. На опаковката пише, че се пие и сутрин по 2 и преди тренировка 2, но аз го пия само преди тренировка. Това, което ме притеснява е, че после трудно заспивам, защото явно ми действа доста ободряващо ??? Не знам и при теб ли е имало същия ефект??? А що се отнася до резултата (заветните няколко кг, които имам нужда да сваля) надявам се с диетата, която спазвам в момента и в комбинация с активен спорт да има ефект. А ти докато го използва беше ли на някакъв по-специален режим за хранене????
Аааааа... Ти си го пиеш и питаш как действа и дали някой има опит с него... СУПЕР!!!
Здравей armando, да аз го пия - но само от 2 дни и исках да чуя дали има хора, които са доволни от него и дали си е струвало да си го купувам и съответно използвам. Ако можеш да дадеш мнение за продукта, бих се радвала да го чуя.
:)
казано от emzo на 24.06.08, 19:27:
Аз го пих преди много време и не усетих абсолютно нищо от него.
x2, само където го пих преди 1 месец.
Така или иначе си го взела, пий го по схема, спазвай си хранителен режим и силно вярвай в него...
Може би най-меродавния начин да определиш дали един продукт за сваляне работи е следния, храниш се по определен хранителен режим 3-4 седмици и следиш внимателно мерки и размери, без да използваш нищо. Тогава продължаваш на същия режим плюс съответната хранителна добавка. Ако почнеш да сваляш повече, значи работи...
Много са ми смешни продукти от сорта Калорекс, Златно чудо и други подобни, най-често коментирани в форума диети на дир.бг. Смешни са ми не за друго, а защото въпросните продукти са една абсолютна НУЛА, но понеже в описанието им пише, че е препоръчително да се намали значително консумацията на тестени изделия, пържено и тн. ТЕ ДЕЙСТВАТ, ХАХАХАХАХАХАХА!
Има доста положителни постове за СКАНДАЛНИ ДОБАВКИ, поради простата причина, че до вчера хората са тъпкали като невидели и започвайки да пият някоя от скандалните добаки, започват и режим...
Ами на първо време и аз не можех да спя, но след няколко дена се оправи. Колкото до ефекта ползвала съм доста добавки от сорта, общо взето не мисля че имат кой знае каккъв ефект освен психологически- Казваш си “аз сега пих еди какво си и имам супер много сила ще въртя още” :) Може да не съм права ама си правя крадиото и с тях и без тях, което е най-важното в цялата работа + правилен начин на хранене. Всъщност храненето е по-голямата част, така че, както ти казаха внимавай най-вече за него. А колкото до добавката, така и така си дала пари, пий я може пък да помогне :) Успех
Здравейте на всички, благодаря за мненията и съветите. Вече 2 седмици го пия и се чувствам доста добро, но още резултати почти никакви - 1кг. Но все пак и доста малко време и минало. Ще продължавам и ще пиша какво е станало. :)
05.07.08
06:35
Armando, не съм защитник на изброените добавки, но бих казал, че съдържанието на Калорекс е хубаво.
Здравейте, реших да съобщя какви са резултатите до момента, в случай, че някой реши да ползва продукта. За 2 седмици и малко - тренирам 6 дни в седмицата, по 60мин на кростренажор, пия го по 2 капсули 30мин преди тренировка, храня се само с плодове, зеленчуци, месо, сурови ядки и кисело мляко и ефекта е смъкнати 3кг, което според мен е доста добре. Смятам да продължавам в същия дух. Това, което ме притеснява в случая и ще се радвам, ако някой изрази мнение е, колко време мога да продължавам да го приемам??? Дали месец или повече и после колко време трябва да мине, за да започна да го пия отново???