Гейнер + ....

23.06.08
16:04

мисля да зема някои гейнер

“OPTIMUM NUTRITION” - “PRO-COMPLEX GAINER”  или  “BSN” - “TRUE MASS” ама се чудя с кво да ги комбинирам ?

23.06.08
16:20

... ми някъкви амино,креатин,трибулус ...

Мнението беше редактирано от Olimp на 23.06.08 16:22.

С почти всичко може. Насочи ни за целите ти. Креатин, трибулус, протеин...

23.06.08
18:33

да кача маса в определени места.и това е.

24.06.08
18:54

БСН нитрикс става ли ?

СБ

24.06.08
19:06

Pro Complex Gainer заедно с High Protein Mega Gainer на Dymatize са може би най-добрите гейнъри изобщо на пазара за хранителни добавки и веднага ще ти разясня защо - минимално количество захари(около 5 грама в доза), максимално количество протеин в доза (60гр), чисти въглехидрати(не само малтодекстрин), а и цената на High Protein Mega gainer от 155лв за това което получаващ е просто перфектна. Това е все едно да взимаш по 3 дози на ден суроватъчен протеин плюс необходимите ти въглехидрати. Това е може би най-добрия гейнър на пазара не само като количество и брой дози в опаковка, а и като цена за това , което има вътре. Фактически ти получаваш с него 1,8кг протеин вътре. Няма такъв гейнър , който да ти предложи такива преимущества. Ако някой има алтернативни продукти на горепосочените да ги сподели и аргументира... просто ми е чудно дали не сме пропуснали нещо ;) Същото важи и за Pro-Complex Gainer на ON (мн добър продукт) с тази разлика, че е доста по скъп, а съдържанието му е сходно.

Един от тези два продукта и стабилно и изчистено хранене ще ти помогне да увеличиш обема на мускулите си без да качваш мазно.

Запомнете едно нещо - за маса след тестостероновите добавки най-добри са креатиновите матрици, не НАПОМПВАЩИТЕ ПРОДУКТИ

Мнението беше редактирано от Сила БГ на 25.06.08 06:51.

25.06.08
09:04

E, sila, чак ме хвана яд, че онзи ден ми пристигна кутията Serious Mass на ON:). Евала за Dymatize гейнера и цената му. 2 дози и половина протеин + 75 г малтодекстрини + 5 г креатин + други екстри за 5 лв. е супер като цена. Определено ме печелиш за клиент.:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1