23.06.08
16:04
мисля да зема някои гейнер
“OPTIMUM NUTRITION” - “PRO-COMPLEX GAINER” или “BSN” - “TRUE MASS” ама се чудя с кво да ги комбинирам ?
... ми някъкви амино,креатин,трибулус ...
Мнението беше редактирано от Olimp на 23.06.08 16:22.
23.06.08
17:10
С почти всичко може. Насочи ни за целите ти. Креатин, трибулус, протеин...
24.06.08
19:06
Pro Complex Gainer заедно с High Protein Mega Gainer на Dymatize са може би най-добрите гейнъри изобщо на пазара за хранителни добавки и веднага ще ти разясня защо - минимално количество захари(около 5 грама в доза), максимално количество протеин в доза (60гр), чисти въглехидрати(не само малтодекстрин), а и цената на High Protein Mega gainer от 155лв за това което получаващ е просто перфектна. Това е все едно да взимаш по 3 дози на ден суроватъчен протеин плюс необходимите ти въглехидрати. Това е може би най-добрия гейнър на пазара не само като количество и брой дози в опаковка, а и като цена за това , което има вътре. Фактически ти получаваш с него 1,8кг протеин вътре. Няма такъв гейнър , който да ти предложи такива преимущества. Ако някой има алтернативни продукти на горепосочените да ги сподели и аргументира... просто ми е чудно дали не сме пропуснали нещо ;) Същото важи и за Pro-Complex Gainer на ON (мн добър продукт) с тази разлика, че е доста по скъп, а съдържанието му е сходно.
Един от тези два продукта и стабилно и изчистено хранене ще ти помогне да увеличиш обема на мускулите си без да качваш мазно.
Запомнете едно нещо - за маса след тестостероновите добавки най-добри са креатиновите матрици, не НАПОМПВАЩИТЕ ПРОДУКТИ
Мнението беше редактирано от Сила БГ на 25.06.08 06:51.