25.06.08
10:13
Купих си Growth Hormone Stimulant на Genesis.Пише че трябва да се приема от 3 до 5 таблетки преди лягане,но не пише нищо повече.На гладно ли трябва да се приемат или няма значение?
25.06.08
10:20
Tи маи въпреки нашите съвети и тези на другите членове от форума реши да си вземеш такава добавка. Този продукт съдържа Аргинин, Орнитин и Лизин. Това са 3 аминокиселини, които на теория уж трябва да помагат за секрецията на растежния хормон, но на практика най-много да ти помогнат да спиш по-добре. Разбери, нещо,което струва 35 лв. и се очаква от него да ти помогне за растежа? То Рони Колман с хормон на растежа е 179см, а по твоата логика трябва да е 3 метра???? Проучваи хубажо, преди да си купиш нещо.
Пацо, бате, четох ти въпросите. Седни се успокой, не е чак толкова голямо значение колко са високи вашите... Аз съм по-висок и от двамата с по 15 см... Това бате ми се вижда голямо измишльотина, ама щом си го взел пий го директно преди лягане, гледай да не си ял поне 30 минути преди това...
Трябва да проучваш нещата преди закопуването им . А щом толкова начетени хора ти го казват и знаят за какво става въпрос , слушай ги :)
Може и да не помогне,но ако не си го бях взел щеше да ме гризе отвътре така че за хубаво или лошо-взех си го.
25.06.08
16:05
пиисиго какво те е*е какво мислят хората