25.06.08
21:37
пиша втори или трети път в тоя форум и се надявам да съм нацелил раздела...та тъй да си дойдеме на думата...искам да постигна красиви и внушителни гърди...да перифразирам...релефни и добре оформени,големи....готов съм да се подложа на АБСОЛЮТНО ВСИЧКО, което ще ми докара този желан ефект...чакам препоръките , съветите, програмите, и тренировъчните ви методики и моля БЕЗ ОФТОПИК...мерси предварително !
25.06.08
22:00
Ако беше ползвал търсачката, щеше с лекота да откриеш тази тема и да прочетеш достатъчно програми. А каквито и програми да използваш, добрите резултати идват бавно. Тук има хора, които вече тренират с години и още не са постигнали “зверски” гърди, така че си прави сметка ;)
26.06.08
10:12
Имаш малко неточности във въпроса. Може стаж да напишеш, а също и нещо за това как по-точно си представяш зверските гърди. Като си изготвяш програмата за гърди имай предвид, че 3-4 упражнения са достатъчни. После гледай да ги натовариш от колкото може повече равнини. Нормално е ако правиш 3 упражнения от горна лежанка да не ти се отсичат гърдите. Разгледай упражненията за гърди и си избери една комбинация, като гледаш ефекта им да се различава.
26.06.08
10:18
То всички искаме зверски мускулни групи,ама ако така ставаше. Трябва ти много време и постоянство ако ще ги постигаш по естествен път
Първо сподели нещо за себе си, защото хората, от които очакваш съвет е нужно да разберат поне с какъв стаж си, как си тренирал - по какви програми, как си се хранил...всичко това с цел да се види има ли пропуски, от какво естество са и т.н. Принципно голяма философия в тренировките на гърдите няма - както споменаха 3-4 упражнения са достатъчни - полулег, лег, флайс + може още нещо, въппреки, че лично според мен и 3 са напълно достатъчни. Много хора задават въпроса с лост или с дъмбели или комбинирано. И тук точен и еднозначен отговор не може да се даде, защото всеки сам си го усеща за себе си. Аз вече 1 година тренирам само с дъмбели и усещам, че това е моя начин на тренировка, но пак казвам - това съм аз. Ти можеш да въртиш - лега с дъмбели, полулега с лост, другата тренировка обратно, може някой път само с лост или само с дъмбели. Друг момент е да прецениш дали отва е мускулната група, която ти изостава, защото ако е така можеш да изтеглиш тренировката им в началото на сплита и гледаш тренировката за трицепс по възможност да не е “наоколо”. Относно работните тежести - тук пак няма еднозначни отговори, а само спорове - едни казват прави с тежко 4-6 повторения, други казват пирамидално, а аз се присъединявам към мненията за “златната среда”, която е 8-10 повторения в 3-4 серии за упражнение. И пирамидата върши работа. Както повечето членове на форума така и аз мисля, че не е тренировката ключовата, а възстановяването, респективно храната - 5-6-7 хранения на ден, които да съдържат необходимото количество белтъчини, необходими за мускулния растеж. Ако не си наясно с хранителните режими - много е важно да се запознаеш именно с тази част от спорта. Написах по-подробен пост, защото ти самия не споделяш много за себе си и в този ред на мисли, ако си навътре в нещата и споменатите от мен неща са ти ясни, спазваш си ги и въпреки това не вървят нещата - не забравяй, че и гена си казва тежката дума понякога.
26.06.08
23:49
ииии да извинявам се за което.Еми тренирам от месец но съм си добре в тяло защото тренирам вече две години кик бокс и все пак и там се правят силови нали..и има резултат..почнах да ходя на зала щото сега нямаме тренировки а и мисля да я продължа залата защото няма как да продължа с кик бокса защото отивам да уча в софия живот и здраве....така значи мислил съм сега да копувам добавки малко..глутамин креатин и аминокиселини.....почнах един вид режим на хранене,ако може така да се нарече..основно пилешко месо зеленчуци ориз телешко и някой плод тук там...упражненията за гърди които правя в момента са полулег с лост лег с лост флайс избутване на дъмбели от полулег(тва не го знам как му се вика) и най много кофи или лицеви или тва с кабелите там кросоувър ли как беше-петото упражнение варира в зависимост от настроението ми(ахахах).Та общо взето това е..искам да наблегна на горна част,знам че се постига много трудно,но...a целта която се опитвам да постигна е тази,само че с малко по-развита горна гърда..то вярно че тук не се е стегнал ама....
да ме извините за качеството на снимките ама няма как..
Мнението беше редактирано от carter_16 на 26.06.08 23:51.