Съненост

26.06.08
06:15

Искам да попитам следното , преди (2 -3 год.) когато отивах на тренировка кипях от адреналин и на тренировката се размазвах. Сега отивайки не чувствам същото - напротив . Случва ми се докато пътувам или ходя да се прозявам. Или пък след първите 2 3 тежки серий да ми се прозява и да се отпускам като че ли .... Това признак на какво е ? Не бих могъл да кажа , че съм претоварен , че не съм ял или че съм обезводнен. Единственето е нередовният ми режим на сън и понякога тренировки . Имам в предвид - лягам си в интервал от 12 до 3:30 вечерта различно . А тренировките ми са понякога следобед понякога привечер , понякога вечер ...
Бих желал да знам дали това има значение ?

26.06.08
06:26

Това е основното, което има значение.И аз съм недоспала от 3 седмици насам и си го виждам чисто обективно. Одвен това по цял ден хвърча насам-натам, случиха ми се и някакви глупости.Предписаха ми едни лекарства, дето ми разказват играта и съм като зомби по цял ден:)Предупредиха ме за този ефект, слава богу...поне.Та значи - всичко е от значение, но най-вече адекватната почивка е определяща за качествена тренировка след това.

26.06.08
06:36

Ами с витамини можеш да бориш умората, но почивката си е почивка.
Sargenor също помага за борбата срещу умората, но почивката си е почивка.
Най-добре една биричка преди лягане, и ще спиш като къпан...

Мнението беше редактирано от armando на 26.06.08 06:54.

26.06.08
06:53

Хаха...ама аз само да се добера до някакво легло, спя като къпана, ама за 6 часа не се наспивам, а през деня съм замаяна и сънлима от ши****те лекарства.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1