чистене въпрос за бедрата

25.06.08
20:48

здравейте
Искам да попитам нормално ли е при чистене мазнините от краката да се топят след тези от
корема и останалата част от тялото.
Висок съм 1.71, тежа 74 кг
За 4-5 месеца свалих 10 кг.
По принцип краката са ми големи. Има доста мускул, ама има и мазнини.
Сега се чуда да продължавам ли да свалям. Да не се стопа много нагоре а краката да си останат огромни.
Или просто там се топи инетнзивно в по-късен стадии на  чистенето.

26.06.08
06:14

Ами напълно в рамките на нормалното си е.
Аз принципно като почна да свалям, първо си проличава на лицето, после на крака и ръце, после гъз и корем...
Някой ми беше разправял, че се сваля в поредица обратна на трупането, от най-малките и нови мастни депа, има логика защото при повечето хора, най-проблемни остават 2-3 см в долната част на корема...

26.06.08
06:56

Най-гадното е , че при жените се сваля и от нежелани места, преди желаните:)

26.06.08
08:01

Хаха, знам за къде говориш :)
Строго индивидуално е за всеки, на мен първо ми отслабва лице, отстрани на корема мазнините, крака... гърди и корем последно и най-гадно...

26.06.08
08:08

Даааам...:)Обаче при всички положения при една дама като цяло фигурата става много по-стройна и привлекателна, пък било то и с половин номер по-малък сутиен вече;)

26.06.08
11:23

Ааааа. Не е ли като си свали блузката да се покаже един хубав бял корем, на етажчета като човечето на Мишлен, не признавам :)
Аз лично колкото и да съм изчиствал винаги ми е оствало по малко в долната част на корема...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1