25.06.08
19:14
Моля ако може някой да ме посъветва какъв креатин да си взема...насочил съм се към монохидрат на “Weider” 500 гр. за 39 лв. или да си потърся на “Bio Tech”,който пак там някъде ще му е цената.И дайте да заформиме една тема горе долу кои марки са най-добри и кои по-лоши...така де...ясни са ми Юнивърсал и Мусаши,но останалите куп марки много хора се залъгват да си купуват.Като мен...взимах си преди продукти на “JC”...
25.06.08
19:29
Няма такова нещо като най-добри и най-лоши марки! Има категории и видове продукти и най-добри продукти в определени категории. И още нещо, разберете, не са само Юниверсъл и Мусаши!!!!!!!!! И не съществуват само аминокиселини и креатин! Има толкова много добавки вече, но българина все едно си знае - аминото ми дай!! :-)
Мнението беше редактирано от Сила БГ на 25.06.08 19:48.
25.06.08
21:28
Секондо ме, Мусаши са неуспешна компания.
26.06.08
08:15
Аз лично съм много доволен от креатина на Biotech 100% Creatine Monohydrate 500gr за около 30 лв.
26.06.08
13:06
Ако говорим за не специализираните формули като монохидрат и суруватка бих заложил на Уейдър - базата за сравнение е личния ми опит. За специализираните продукти нищо не мога да кажа.
казано от silabg.com на 25.06.08, 19:29:
Няма такова нещо като най-добри и най-лоши марки! Има категории и видове продукти и най-добри продукти в определени категории. И още нещо, разберете, не са само Юниверсъл и Мусаши!!!!!!!!! И не съществуват само аминокиселини и креатин! Има толкова много добавки вече, но българина все едно си знае - аминото ми дай!! :-)
Разбира се колега,че не са само мусаши и юнивърсъл марките,тях дадох като пример,точо защото са най-добре изявилите се в България...и точно защото за всичките протеини,креатини,гейнъри,аминокиселини,анаболи,витамини,стимуланти и темподобни идеята ми беше да каже всеки според неговото впечатление кои марки си заслужават и кои не...аз например от растителния протеин на “JC” съм отвратен...въпреки,че креатина е малко по-добре,но има коренна разлика с “Bio-tech”,“bio-fit” i “Weider”...досега съм използвал само тези марки.Например моето мнение е,че между био-тек и юнивърсал предпочитам да си взема био-тек,не само защото са по-евтини,ами и защото не ми се вярва разликата да е толкова голяма...та именно защото пазара е претъпкан с продукти и шматки като брат ми (и мен докато не ми дойде акъла..),си купуват разни “Пауър буустове на Нутрим” и не ми вярват,че пият сокове на практика...