sustanon 250 ili hexobolon

Темата е заключена.

06.01.05
20:57

здражейте на 19 години сам ,висок сам 187 и тежа 77кг. Искам да направя стероиден цикал и искам да жи попитам кои от двата препарата е по добар. Целта ми е да натрупам маса .А забравих да кажа тренирам от година и половина. Сащо така какви помощни препарати да вземам и какви протектори.

AR

06.01.05
21:05

Зависи колко така да ги наречем “ресурси” имаш защото трябва да знаеш че ако искаш да правиш всичко както трябва отиват доста пари.Лесно е да кажеш искам да зобя кажете ми как.

07.01.05
00:36

ами аз мисля да сабера пари според това кои препарат ще използвам.
разбира се че ако sustanona е по-добар ще  е по хубаво защото е по евтин.Обаче ако от hexobolona ще е по добар ефекта ще сабирам за него. Обаче смятам да отбележа че при мен гинекомастията при мен изобщо не е припорачителна защото веднаж вече имах през пубертета.
И сащо така не ми се иска да правя някакви дълги цикли. Не искам да се назобя чак така.Ако ме разбирате

07.01.05
11:13

Щом си имал гинекомастия забрави за сустанона братле.А относно стероидния цикал не си мисли че излиза ефтино.Според мене цикал без добавки е излишно тровене, пак ще качиш и без тях ама по малко.И протектори трябват.Тай че накрая като сложиш чертата излиза доста солено.

07.01.05
12:34

мерси за отговорите май се отказвам от химиите. Ся мисля да ида в аптеката и да кажа да ми докарат протеин и креатин сащо така там има  и Л-глутамин . Само да попитам препаратите на nutrition добри ли са щото тука има само от тях по голям избор.Също така има и едно Super mass gain пак на nutrition то добро ли е или по добре да си пия протеина.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1