Храненето : Бързо сваляне на килограми !

27.06.08
12:17

Кажете какво да правя на 16 съм 165 см 67 кг . Ето и проблема ми започнах да не ям хляб и сладко,следя храните да нямат много въглехидрати даже да не кажа почти никакви и започнах да свалям килограми но много бурзо (вчера 68.2 кг неска 67.2 ),а и незнам нали това което го ствалям са мазнини или мускулна маса. Имам среден % мазнини и затова започнах да ям така .  :down:

27.06.08
12:29

Това 1кг на ден е невъзможно, може да си пил повечко вода :)

Мнението беше редактирано от Толио на 27.06.08 13:05.

27.06.08
12:37

Да вода пия много . Но се претеснявам да не свалям мусколна маса , имали начин да разбера  :-)

27.06.08
12:41

Ами ако поемаш достатъчно протеини, едва ли е ММ! И съм съгласен с Толио-Зависи колко вода си пила! така от ден на ден съм виждал разлика до 2-3 кг. Най-точно според мене е рано сутринта преди да си пила нещо...

27.06.08
12:44

Разлика в килограмите се появява примерно при теглене всяка седмица. Разликите, които можеш да наблюдаваш при теглене всяка сутрин не са показателни за нищо. Като цяло, ако гониш резултати, кантар повече от 2 пъти в месеца е вредно. За психиката, най-вече.

27.06.08
12:45

Има, като ни кажеш по коко протеин на ден ядеш и как изглежда едно меню за целия ти ден. После някой ще ти каже, че не правиш нещата правилно и да погледнеш важната тема на емзо, която е в началото на раздела + да прочетеш за диети, които се намират в зеленто поле отдолу и готово.

27.06.08
12:47

Ми пия около 3 до  5 литра на ден.(не следя колко вода пия) 1 литър заминава само в залата. Начи това сичко е заради водата

27.06.08
12:56

Сутрин - на даскало няма др. освен сандвич с краставици домат и шумка
Обяд- 2 яйца месо(каквото има) салата от краставици домати и сирене
15-16 часа яма от онези фитнес храните дет се бъркат с мляко (рекламират ги по ТВ)
Вечер яма често от ония белтъчния омлет (от НВД храните )
това най често ям
ПП:след зала 2 яйца таратор с 1 филиика хляб

27.06.08
13:44

Според мен се придържай стриктно към равномерно балансиран режим. Не избягвай бавните въглехидрати, а само бързите такива. За теб най-подходящо ще е да си регулираш енергоразхода откъм тренировка, не толкова от хранене. Освен това си само на 16 не трябва да се лишаваш от нищо.

27.06.08
13:54

казано от PsyTrance на 27.06.08, 12:56:

Сутрин - на даскало няма др. освен сандвич с краставици домат и шумка
Обяд- 2 яйца месо(каквото има) салата от краставици домати и сирене
15-16 часа яма от онези фитнес храните дет се бъркат с мляко (рекламират ги по ТВ)
Вечер яма често от ония белтъчния омлет (от НВД храните )
това най често ям
ПП:след зала 2 яйца таратор с 1 филиика хляб

тц тц маи не  ти е  добра диетата  ... тва  към 15-16 си е  с доста  въглехидрати  (ако е  зърнена  закуска) отделно  прясното мляко не става за  сваляне . сутринта не мое ли овесени ядки +кисело мляко.След залата  нека са  3-4 яица  без таратор  таи като забавя  усвояването на протеина (бавния от млякото забавя  тоя от яицата )!

27.06.08
14:04

Ядки + мляко може ,а за яйцата боре и ще изключа таратора. Ми следобяд кокво да хапна аз огладнявам :-)
Ей хора благодаря ви за мненията !!!

27.06.08
14:21

А за енергията.Почти всичката ми заминава за тренировката и за др. няма затова спя често.Сега започнах преди тренировка да ям  малки количества мед или шоколад ! Ставали

27.06.08
15:08

Ти май голямо чистене правиш, хората ти казаха, ограничавай се до комплексните въглехидрати.

27.06.08
16:59

казано от PsyTrance на 27.06.08, 14:21:

А за енергията.Почти всичката ми заминава за тренировката и за др. няма затова спя често.Сега започнах преди тренировка да ям  малки количества мед или шоколад ! Ставали

мед или шоколад  - НЕ !!!НЕ е  необходимо да се  зарежда след тренировка  като сваляш

29.06.08
09:18

За да свалиш килограм за ден, разликата идва от течностите, аз се меря два пъти седмично за по-меродавно...
Иначе протеин и не бягай от въглехидратите като дявол от тамян... Овесени ядки сутрин, месо с ориз или картофи на обяд...

29.06.08
09:31

казано от armando на 29.06.08, 09:18:

и не бягай от въглехидратите като дявол от тамян...

х2 много добре звучи ;)

29.06.08
15:29

Хаха това с дявола звучи добре и ми допада ! Но досега беше точно така  :-P

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1