Намаляване на талията

27.06.08
13:21

Здр. Ще съм много благодарен ако ми кажете някакви ефективни начини за намаляване на талията с цел гърбът ми да изглежда по голям. Талята ми сега е 81/3

BU

27.06.08
14:57

С тази талия по-добре направи голям гръб. :)

27.06.08
15:34

Всъщност наистина има ли истински ефективни упражнения, които да топят паласките? На мен това ми е най-слабото място. Тук във форума има истински спецове по упражненията.

TI

27.06.08
18:40

Упражнение за топене на мазнини май няма. Трябва диета и кардио пожелание. Ако диетата е добре измислена и спазване може и без кардио. Така се сваля талия, но се сваля и всичко друго. Кофти нали. Май е най-добре да си направиш голям гръб и да се кефиш с тая талия, че моята е над 85 :-) . Като направиш големия гръб тогава изчисти талията и изкарай пресата с крънчове и всичко е на 6.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1