Добре ли е това за мен?

07.01.05
01:11

До преди 6 месеца доста активно се занимавах с академично гребане... В момента тежа 76 кг. и съм висок 1.88 см. Сега единственото нещо което искам да направя е да кача маса... Мечтата ми е сто кила при тоя ръст ама ще видим :D ... И от бая време все “тръгвам” на фитнес, отивам 1-2 пъти и после релакс 1-2 седмици... Обаче сега съм сериозен! Имам си програми и т.н. обаче единствения ми въпрос е, това ще ми помогне ли? http://www.nutrim-bg.com/products/product.aspx?pid=145&gid=67 ???

П.С. Може да изглежда смешно, но по дискавъри гледах филм за някви аминокиселини дето някви американци ги вземали и после умряли 50-60 годишни... Възможно ли е в това да се съдържат от тези аминокиселини??? Иначе предполагам си е безвредно

Благодаря предварително

07.01.05
01:38

Относно АК-те - всичко е възможно. Повярвай ми аз се занимавам с технологии на производство на аминокиселини и такива грозотии съм виждал по български заводи, че ме е срам да си кажа.
Всичко е риск, дали е произведено в България или по света. Имало е доста случаи азиатски протеинови продукти да предизвикват нежелани ефекти, поради примеси и некачествено изолиране и пречистване.
Другата страна на монетата е, че всички продукти минават през качествен контрол и трябва да покриват различни стандарти, а в страни със строг контрол и ограничена корупция възможността за пуск на некачествена стока е малък (все пак го има - стават и грешки за съжаление).

07.01.05
01:46

Направо уби всичко детско в мен... Май засега ще я карам без никви добавки а после ще видим...

07.01.05
02:03

Ама имай предвид, че по що годе всички български заводи за производство на хранителни продукти е същото, че и по-груби неща се виждат. По-добре спри да ядеш също. Въздуха, който дишаме е толкова наситен с отрови, че е по-добре да не дишаме.
Не се шашкай - пий спокойно хранителните добавки в предписаните дозировки и не се притеснявай - милиони хора по света го правят и  малка част от тях са се сблъскали със сериозни здравословни проблеми.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1