Покачване на тегло

DE

27.06.08
19:50

Предполагам , че това е 21123131 тема по върпоса, по прочетох тука другите теми обаче не открих нищо, което да ми свърши работа. Та въпроса ми е следния, препоръчайте ми нещо за маса , мисля да започна да ходя на фитнес това лято обаче нямам нервите и времето да тренирам 2-3 години за да стана по-здрав ;). На почти 19 съм , 190 см, 90 килограма, горе долу добре съм за ръста си, малко тежеста ми е изместена в долната част на тялото и затова имам нужда от нещо за маса, да направа малко ръце, гърди и така. Та препоръчайте ми възможно най-добрия вариант като препарат, който да търса. Мерси

PR

27.06.08
21:32

Каква работа очакваш да ти свърши една хранителна добавка бе човек ? С много грешни представи цели и очаквания си тръгнал към този спорт.Естествено 4е ще трябва да отделиш доста време за да постигнеш желаното тяло.Няма смисъл да те питам дали спазваш хранителен режим.Не знам колко теми и материали си прочел но определено не са били достатъчно за да схванеш основните правила и методики в бодибилдинга.Пробвай пак наистина.

DE

27.06.08
22:32

Не искам да ставам мистър Олимпия, искам само да наддам малко примерно 10-15 килограма, най-лесното е да тъпчем бургери и пици и да напрайм гъза и шкембето, ма не е там работата , нали се сещаш ;)

PR

27.06.08
22:46

Сещам се 4е не ти е това целта ама ти май не ме разбра.Има няколко стъпки които трябва да преминеш искаш или не.Почваш да тренираш сериозно по удачна програма след първите няколко седмици на адаптация към натоварването.Изграждаш си хранителен режим според типа тяло и метаболизъм който имаш.Минава време и 4ак тогава започваш да взимаш хранителни добавки и то съвсем тривиалните протеин креатин и т.н.Повярвай ми това е съвсем обикновена схема от която и да искаш няма да станеш Мистър Олимпия.Не знам дали осъзнаваш колко много са 15 кг чист мускул.Като начинаещ ще качваш лесно ( но няма да е 4иста мускулна маса ) после идва трудното като дойде застоя.В отговор на въпроса ти ще ти кажа 4е не съществува такава маги4еска добавка която да те изгради за нула време.Няма лесен на4ин брат ми.Ще трябва да се “прецакаш”  и да вложиш малко пове4е време труд дисциплина и акъл.

DE

27.06.08
22:52

щом се налага, насочи ме тогава към хранителен режим и как да си прецена метаболизма и типа тяло, каква програма да избера, след 2 седмици ще бъда по-свободен и мога да тренирам и цял ден, не е там работата, но просто не искам да си обсебвам ежедневието с това

PR

27.06.08
23:08

Това са видовете диети: http://www.bb-team.org/articles/1542/ и http://www.bb-team.org/articles/1548/  ще трябва да си избереш някоя според метаболизма ти.Ето ти характеристика на различните видове телесни типове: http://www.bb-team.org/articles/1471/  Ако ти се лепят лесно мазнини ще трябва да се съобразиш с това и да ограничиш въглехидратие за сметка на белтъ4ините и т.н и т.н и т.н. Про4ети нещата.Изготви си една примерна диета.Постни я за критики в раздела за хранителни режими и там ще бъдеш по-конкретно насо4ен.Никой не е казал 4е трябва да тренираш по цял ден.3 дни в седмицата по около час / час и половина мах са ти напълно достатъчни.разгледай раздела за тренировъчни методики и изгради свой.Просто с много неща все още не си запознат и ще ми е невъзможно да ти ги обясня в един коментар.За 1 ден и да искаш няма да можеш да се научиш.Идеята е да имаш желание за развитие и постепенно ще ти се изяснят много неща.Не е нужно да обсебваш ежедневието си с това просто трябва да спазваш основните правила в този спорт и резултат 100% ще има.Само трябва да си търпелив и да имаш достатъчно воля.Айде почвай да 4етеш и пиши ако нещо не ти е ясно.

Мнението беше редактирано от ProGymnasium на 28.06.08 14:54.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1