Kevin Levrone-подгответе се за това което ще видите

Прескочи до:

25.06.08
22:23

http://www.musclemecca.com/showthread.php/kevin-levrone-recent-video-june-2008-22662.html?s=46201a024a79f89885893c4ce9d5b51f&

BU

25.06.08
23:06

Глупости....  :bug: Наели са някой,който прилича на него...

http://www.vbox7.com/play:87487a96

....Невъзможно...той не е просто голям,това е първият бодибилдър,който изглежда невероятно добре.Красива физика...

Мнението беше редактирано от BusyMan на 25.06.08 23:07.

26.06.08
07:21

Това не може да е Кевин Леврон в никакъв случей..

26.06.08
07:42

Глупости, имам един познат, който в лицето повече прилича на него от тоя.

Това е нещо като тъпа реклама или шега. Защо изобщо го коментираме?

Ае не знам честно казано, не съм печен физиономист, но за тоя ли говорите?

http://www.planetagalerias.com/data/514/levrone.JPG
Знаеме го, готин пич е.
Ето и други снимки в различни периоди на лицето:
http://www.getbig.com/pics/california/npcla2007/expo4.htm

Мисля, че е твърде явно че след 5 години физиката му няма да е така набомбена... Какво очаквате?

26.06.08
09:44

Само за сравнение ще постна едни снимки на Йетс .. горе-долу неговия набор.На 45 години е.Снимките са от 2008..
http://img91.imageshack.us/img91/8422/dorianyatespics0137zp.jpg
http://img91.imageshack.us/img91/1520/dorianyatespics0155ya.jpg
http://img215.imageshack.us/img215/9563/dorianyatespics0171iu.jpg

HE

26.06.08
13:15

Невъзможно да е той  :ohh:

Естествено, че не е той :) То поне цветът на кожата да съвпадаше :)

26.06.08
14:29

Приличат си много, но това не е Кевин Л.

26.06.08
16:34

Да ве аз познавам един дето прилича флекс уйлър ама не е той туи е някой друг не е Кевин Левран

27.06.08
08:01

Да, това е Кевин Леврон. Винаги съм се възхищавал на този чоек как умее да се забавлява и да се наслаждава на живота. Още преди когато се състезаваше през половината време от годината спираше да тренира и ходеше на турнета с групата си, а през другата половина се готвеше за Олипия и излизаше като животно. Сега човека просто е излязъл от спорта и се е устремил към актьорските върховете на холивуд. Той е точно такъв какъвто иска да бъде. Най-вероятно това ще е “следващият Арнолд”. Въпреки всичко, дори без тренировки той изглежда по-добре от много трениращи момчета, а след няколко месеца тренировки, ще е способен да победи повечето професионалсти ;) .

http://www.youtube.com/watch?v=mZOzbFyaYZk&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=aCDQE0FzpRA&feature=related

Мнението беше редактирано от Чукундур на 14.03.09 08:43.

27.06.08
08:56

Кевин Леврон е на клипа,на позите дето ги прави трябва да си тъп да не разбереш че не е Леврон.

27.06.08
09:10

Добре де, как това ще е Кевин, та това тяло мяза на тренирано не повече от 3 години натурално... А може би просто не ми се иска да е той...

27.06.08
10:19

В гоухарда ми се струва, че имаше тема за Том Принс , само че сега нищо не намирам.Да видите там колко по-фрапираща е разликата ..
Ето в нета какво намерих
http://aycu33.webshots.com/image/34112/2002049647953717118_fs.jpg
http://bp2.blogger.com/_gqBv0PXJMqs/R0kypr2BWTI/AAAAAAAAACo/Tw7hCNDLl1I/s1600-h/jay,bob+and+tom.jpg
Преди :
http://www.jeffsmusclestudio.com/graphics/princeNj.JPG

ако имате от кариерата му на културист пускайте

Мнението беше редактирано от BOR на 27.06.08 10:24.

BU

27.06.08
11:01

Само аз ли забелязвам,че изглеждат в пъти по-добре,когато повече тестостерон циркулира в кръвта им?Ето къде се криела мъжката красота. : )) (говорим за лице,за тялото..но комент)

27.06.08
13:54

Според мен такива трагични спадове са възможно само и единствено при някакво тежко заболявания. Иначе естествено от такива зверски маси да спаднеш до 60кг чиляк бидейки здрав, няма как.

ТОй пак е масивен, за обикновен човек :)
Ех хора :)
Някой ще ни прочете отстрани и ще каже че сме форум за математика.
Хич няма да се сети за фитнес :)

Не знаете ли какво се случва с човек, който е натрупал маса със зоб и поспре да го взема, да се храни и да тренира?
Е тва става от един бионабол.
А тея момчета бионабола не го познават. Няма да го различат.
И колко ли синтол е стопил? А той се топи за месеци...
Естествено, че като е спрял да тренира, ще падне!
И като се е зобил много, с много ще падне!

Направо изглеждате учудени, че тялото на човек може да се моделира :)
И че като човек спре да го моделира, се връща към нормални размери :)
Е че вие... най - добре от всичк итрябва да г ознаете това, няма нищо чудно. Даже и клипът да не е на Леврон, истинският Леврон в момента не е много по - различен, какт оможете да видите от снимките, които ви показахме!

BU

27.06.08
14:36

Ето,ядосах се....

:) Свикнал съм човешкият мускул да е нещо заслужено,да е нещо оправдано силно и солидно...Това се топило,онова падало..какви са тия културисти,какви са тия дрисльовци?Какви са тия глупости...та техните мускули са като балони,буквално балони.Спреш ли им въздухът и започват да издишат...

27.06.08
16:18

повече от очевидно е, че това не е кевин ;). гледаите клипчето отново и всички последни негови снимки.

27.06.08
16:29

На много хора не им се вярвя че това не е тои, но наистена е тои аз съм съгласен с мнението на чукундур.

Нещо не ми се вярва спортист сред топ 5-те в света да участва в подобен филм.Може да обича да живее (кой не обича), може да обича да се забавлява, но в толкова малоумно клипче едва ли би участвал спортист от неговото величие.Какво биха казали фирмите и компаниите които са му спонсори, какво биха казали хилядите му фенове виждайки го да играе подобна роля.За какви върхове на Холивуд става въпрос за какъв следващ Арнолд.Арнолд е играл в супер мега касови екшъни, а не в такива домашно сглобени клипчета.Как се правят 30 кг мускули и как се стапят тия мускули къде отиват ?!?! Къде отива тази кожа !?!За месеци или говорим или за десетки години як труд.Той да не е марсианец, че сваля и качва по 20-30 кг чисти мускули за половин година.

27.06.08
17:30

казано от Иван Шишманов на 27.06.08, 17:10:

Как се правят 30 кг мускули и как се стапят тия мускули къде отиват ?!?!

Правят се с равни дози як труд и як зоб. И именно там е проблема. Мускулите при културистите представляват много повече тъкан между мускулните влакна, отколкото мускулни влакна. За да не стане недоразбиране - имат си достатъчно много влакна и истински мускул, просто има и страшно много, което не е точно мускулна тъкан. Явно в един момент тази част си отива, друго обяснение не виждам. И остава само това, което е наистина мускул. Защото примерно щангистите, или други силови спортисти спадат многократно по-малко като обем след спиране на състезателна кариера - просто при тях естеството на тренировката е такова, че това, което изгражда е мускул. При културистите просто не е така.
П.П: Поставянето на културист в топ 5 спортисти в света е леко некоректно, но предполагам си имал предвид топ5 за конкретния спорт (дано е така) ;)

G33K за каква тъкан между мускулните влакна говориш ?!?! Вода ?!?!Синтол ?!?!Протеин на прахче ли ?!?! При тренировка се тренират мускулни влакна, те се движат, те се разкъсват те се възстановяват единственото между мускулните влакна е вода (водата е огромен процент от човешкото тяло).В България има много културисти които тренират колкото него хранят се колкото него и са направили 20 кг мускули за 20 години.Няма такъв случай в света нито със зоб нито с труд нито с комбинация от двете при които да направиш 20-30 кг мускули за няколко месеца.Няма такава рецепта и няма такъв начин.В България има страшно много културисти които са спрели да се състезават много от тях са спрели да тренират но си стоят огромни мускулите им не са изчезнали.Изобщо някой знае ли какъв е механизма на разграждане на мускулно влакно.Защото броя на мускулните влакна си е постоянен големината на всяко влакно се променя.Пипни мускула на който си искаш състезател да видиш, че е като камък нито е пълен с вода нито със синтол нито със кисело мляко или с извара просто си е голям и твърд като скала мускул.Човече за последните 6-7 месеца свалих 30-35 кг подкожни мазнини и мога да те уверя, че не е толкова лесно нито да се свалят нито да се качат подобни килограми още повече ако говорим за чиста мускулна маса.

27.06.08
18:04

Не, нямах предвид синтетиката. Те само в прасците си слагат, доколкото знам. Имам предвид, че хипертрофията при културистите е в голямата си част саркоплазмена (помненето на тоя термин ме затруднява, дано не го бъркам..ако бъркам да ме поправи някой, който разбира какво искам да кажа). Не подлагам на съмнение огромния им дългогодишен труд, просто допускам, че е възможно след спиране на активна състезателна подготовка да се губи част от тази хипертрофия, поради естеството и (как се прави ударение?!). Иначе, доколкото знам разграждането на самото мускулно влакно е доста по-трудно постижимо.

27.06.08
19:02

Добре бе да му се невиди. Става въпрос за години труд в залата и колкото и да не тренира и да не зоби...та той без да преувеличавам изглежда доста по-зле от някой от съфорумците!!! Момчета, той стяга бицепса, а никакво съкращение не се вижда, той дори не изпъква!!! Добре де това възможно ли е?

казано от Стоянчо на 27.06.08, 19:02:

Добре бе да му се невиди. Става въпрос за години труд в залата и колкото и да не тренира и да не зоби...та той без да преувеличавам изглежда доста по-зле от някой от съфорумците!!! Момчета, той стяга бицепса, а никакво съкращение не се вижда, той дори не изпъква!!! Добре де това възможно ли е?

Според мен не е възможно да пръснеш десетки години труд в залата, тонове изпити добавки, влакови композиции с химия да си сред най добрите професионалисти в света, да те спонсорират да имаш хиляди фенове и изведнъж спирайки да тренираш да заприличаш на всеки паляк по улицата.Самия Кевин не би допуснал такова деградиране.Всъшност кой нормален човек който е постигнал нещо с толкова труд и вложени пари нерви усилия би допуснал това нещо просто така да си отиде.Това е все едно Шумахер догодина да не може да кара кола.

Ами грешката ти, Иване според мене е че говориш за хипертрофирали мускулни влакна.
Искам да те питам: ти вярваш ли че Рони, 1 и 70 човече, 150 кила чист релефен се пука от тренировки за миофибриларна хипертрофия, и че скромните му 150 кила са от това?
Хихихи...
Даже пр итренировки ЗА ХИПЕРТРОФИЯ НА ВЛАКНАТА, максимумът, постигнат от тях е 10-20% от растежа.

А те... Профитата... Дали тренират за десетима?
Вероятно надценяваш човешкото сърце или мисиш, че то е мускул като бицепса и тестостерон и хормон на растежа му помагат в работата.
Тия елементи тренират колкото нас, че и по - малко.
Важното е какво приемат.
И определено не правят максимални двойки че да им растат мускулните влакна и после да се разграждат, както приказваш, Иване.
Те помпят.

И съответно задържат вода.
И кат изхвърлят 20 литра вода.
Неколко кила синтол.
И кво остава отдолу?

Това, коеот приказваш за културистите - че запазвали вида и размерите си - също не съм съгласен...
Визираш например Христомир, който спря да се състезава, но не е спрял да се поддържа. Вярно, има много като него. Макар че нашият Киборг позагуби доста вида си откак не се състезава, не го ли помниш? Щото не тренира, май...
А виж например Здравко Петров.
Абсолютно натурален и голям.
Когато ходехме с Емо да му правим интервюто, беше нетренирал - мисля че каза от три години.
Беше пълна хилка.
След 6 месеца беше пак на републиканското, във форма.
Смятай, той щом е паднал, колко ли пада един меганазобен...?

И всичките пропускате един много важен факт.
От холивудските актьори се иска да влезнат в роли.
Като килограми, физика, размери.
Ма няма тука аз не искам да надебелявам или да отслабвам.
Единици са тея, които могат да дават тон на режисьорите.
Нашият човек вероятно не е сред тях и от него се иска определена визия.

Понятието “мускулна памет” какво е?
Това, че е отслабнал, не значи че е загинал или заминал безвъзвратно.
Ако му потрябва, бързо пак ще стане както е бил.

Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 27.06.08 20:01.

27.06.08
20:13

Не знам дали това на клипа е той, но самия Кевин в интервю си признава, че като състезател не тренира по-голяма част от годината, спада до 90 кила и после за няколко месеца влиза във форма и отива да се състезава. Също така, в момента го е страх да тренира с тежести, защото много бързо връща мускулите и за седмица може да качи няколко килограма.

27.06.08
20:13

Гледах същият този клип преди 1-2 седмици във форумите на elitefitness. Да, това е кевин Леврон.Всеки виждал поне една негова снимка/корица на бб списание/филм знае, че това е той.Не знам какво толкова ви учудва трансформацията му, като имате в предвид че още в края на 2004 год когато реши да се захваща с филмовият бизнес Кевин Леврон свали СЪЗНАТЕЛНО 22 кг абсолютно чисти килограма и така стана около 95 кг. Сега явно е решил да сваля още и май понастоящем е около 80-85 (ако може да се вярва на бодибилдинг.ком) Кевин също призна , че е спрял да взима стероиди след като е напуснал състезателният бодибилдинг! Та няма нищо чудно - спрял е стероидите преди приблизително 4 години , тренира рядко или въбще не тренира и налице е формата в този клип!
Който е виждал стероидните цикли на топ състезател от Олимпия знае, че повечето взимат по около десет месеца без прекъсване различни медикаменти, постепенно минавайки от такива за маса към такива за релеф+ежедневни едно - или дву - разови тренировки:). Мисля , че сами се сещате какво става като се спрат :) . Просто няма как тази огромна маса (пример: Леврон 115-118 кг състезателно тегло) , направена с различни медикаменти многократно учвеличаващи тестостерона,разтежният хормон,обмяната на веществата и други да остане след като спреш всичко.Няма как да стане. Дзвер по-горе е казал , че тялото отново се връща в нормалните му размери! Тоест това което наистина ще остане, и ще може да бъде върнато независимо от продължителността на прекъсването е само това, което сте ПОСТИГНАЛИ СЪС СОБСТВЕН ТРУД в залата и кухнята.

Що се отнася до резките му вариации и бързо покачване в теглото наистина е вярно, че по 5-6 месеца в годината  е ходил по турнета с  групата си и се е забавлявал (нетипично за повечето про-та :) ) През този период теглото му е падало до около 90 и няколко кг, което естествено не му пречи на Олимпията да е към 120 релефен. Просто той вече е имал масата,която иска(не се е нуждаел тепърва да качва) и я е връщал за отрицателно време. Има и много по-фрапиращи трансформации- Кейси Вйетър под ръководтсвото на Артур Джоунс покачва около 30 к г за месец!!! Но това с уговорката, че преди това не е тренирал дълго и е спаднал и в следствие на ваксина, т.е. той тези килограми си ги е имал и преди това. И така с тренировки три пъти седмично, всяка с едни и същи упражнения и групи (всяка МГ 3 пъти в седмицата) ги прави тези килограми за месец!

Мнението беше редактирано от triple_X на 27.06.08 20:25.

28.06.08
16:54

Тва е Кевин 100 % ,няма място за съмнение.Също така много реално показва какво бихте спечелили от употреба на стероиди
или по скоро кого заблуждавате че има полза от тежката химия.

28.06.08
17:10

Това си е Кевин! Няма никакъв спор! Четох, че има заболяване, което го възпрепядства да се състезава и подготовката му за Олимпия е траела 3 месеца в годината! Не виждам на какво се чудите - това той ли бил, е кой е? Всичко си му е същото - характерния трицепс, отсечената долна гърда, голям седалищен и т.н. Само че мащаба не съответства!

Поредният пример, да използвате добавки, за по-голяма мускулна памет, а не GH!

28.06.08
17:38

казано от karlo на 28.06.08, 16:54:

Тва е Кевин 100 % ,няма място за съмнение.Също така много реално показва какво бихте спечелили от употреба на стероиди
или по скоро кого заблуждавате че има полза от тежката химия.

Какво лошо има в химията?

28.06.08
19:44

ами нищо и няма взимай ако си решил
аз лично съм отвратен ;)

14.03.09
08:42

http://vbox7.com/play:910d0332

14.03.09
09:24

Една лека забележка към повечето : обърнахте ли внимание, че му произнасят името Кевин ЛевронИ :)

Не знам дали четете списания, но аз имам един брой на Олимп в който е дадено негово интервю заедно с много интересни снимки от малък - той е популярен освен с това, че така и не можа стане поне веднъж мр. О ( а заслужава по мое мнение, заедно с Шон Рей и Флекс Уилър) , а и е феномен сред нормалните хора понеже той обясняваше как само с нормални тренировки качваше невероятно много мускулна маса(което беше подкрепено от снимки като малък). Но ето тук до какво стигаме - засилавал му се е не толкова белтъчния анаболизъм, колкото нарастването на цитоплазмата на мускулните влакна- респ. обема им , който за няколко месеца / година  се връща учудващо бързо до старите стойности. И както ви каза Дзвер всичко това комбинирано с неизползването на всички тези препарати води до абсолютно премоделиране на тялото.

Прави ми впечатление че въпреки моментното си състояние, Кевин е от малкото културисти които имат генетичен “дар” така да се каже , откъм добра сепарация и морфология на мускулите (за годините които се е състезавал), именно това трябва да ценим и това е нещото за което трябва го уважаваме, а че в момента бил такъв и не знам си какво.. той и Майкъл Джордън сигурно днес не може да вкара повече 2 тройки при 10 опита, но това което е имал да показва го е показал. Да не говорим, че Кевин с тренировките на който и да е от нас ще дръпне за 1 месец десет пъти повече..

14.03.09
09:27

казано от Чукундур на 14.03.09, 08:42:

http://vbox7.com/play:910d0332

Еми “genetic freak” е пича :)

14.03.09
09:53

Genetic freak,ама бялото в Hollywood не прощава...  :P

14.03.09
10:30

Честно казано, не мога да преценя дали това е Леврони, но не знам какво толкова се чудите на една такава трансформация. Съвсем естесвтвено е тялото да редуцира излишните, натрупани с времето качества, които вече не са му нужни. Вижте как е устроена паметта. Колко от вас могат да кажат “Аз съм българче” или “Опълченците на Шипка” без грешка или без запъване? А в училище сте го правили. Просто сега никой не ви пита дали ги знаете и съответно ги забравяте, оставяйки само няколко любими цитата в ума си.
Същото е с мускулите. Колко според вас трябва да е голям човек висок 170 см? Според мен органите му не са годни да издържат повече от 80, пряко сили, ама много пряко сили 90 кг, особено пък, изискващата огормен енергоразход мускулна маса. Имайте предвид, че сърцето е мускул, който обаче не расте заедно с тялото. Това, че някой си е решил да качи мускулна маса и се е наппомпил до 120 кг, на ръст 170 см, не означава, че капацитета на системата “сърце-бял дроб” е нарастнал пропорционално. В същност всичките органи си остават същите - далак, черен дроб, дори размера на костите, донякъде и здравината на костно-ставния апарат, ако щете и дължината на червата и т.н. Това е и една от причините да се говори, че културистите има т.нар. кухи мускули, т.е. мускули, които фактически никога не влизат в употреба при дадените движения за това и културист с 55 см ръка вдига по-малко от щангист с 40 см ръка.
Въвъ връзка с горното, е напълно нормално, когато някой си спре да зоби и да вдига, тялото му да се “прибере” до нормалните размери за неговите физиологически характеристики.

14.03.09
11:05

Като изключим това, че не е необходимо да растат органите пропорционално с общата маса, тъй като размерите им нямат пряко отношение с функциите при отклоненията на Кевин, всичко е наред. Стига се и до хипо и хиперфункции на всеки орган при необходимост,,,,но за другото е така - когато утихне всичко, както казва sportist, организма ще се върне към нормалните си размери при нормално хранене и нормална двигателна активност до обичайните си физиологични характеристики ( 10-15% подкожни мазнини , нормални количества вода в кръвната плазма и т.н.)

Мнението беше редактирано от introducer на 14.03.09 11:06.

14.03.09
11:41

Леееееееекичко, няма да се съглася, само с 1-то изречение. Реално погледнато сърцето трябва да расте заедно с общата маса, защото, при един и същ обем (кубатура, образно казано), то трябва да захранва повече мускули, в такъв случай, неговата хиперфункция се нарича хипертония, води до повишено кръвно налягане, вискок пулс и при лошо стечение на обстоятелствата, до инфаркт и място в първите редици на ангелския хор. Не знам да има нещо нормално и естествено в хипер или хипо функциите на черния дроб? Вярно е, че органите, костите и ставите се тренират да носят на по-големи натоварвания, но това е в граници, много пъти под това, на което ги е подложил Леврони. Смятам дори, че е късметлия, ако се е разминал само с това.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1