Много Помощ

26.06.08
19:03

Удачно ли е да ви помоля да ми направите НВД, която да спазвам.Опитвам се сам, но явно не правя нещата както трябва :(
Аз съм на 16, 183см,83кг
Другото, което трябва да имате в предвид е че изпитвам КРАЙНО отвращение от Риба - мога ли да я заместя с рибено масло, и яйца - тях с мляко или нещо друго, вие кажете...
Единствено ви моля за хранителен режим, с тренировките нямам проблеми :)
п.с. - има ли списък с храни, за които мислим че са подходящи за НВД но всъщност не са, или обратното?

Прочети прекрасната тема

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/32063/

(използвам случая още веднъж да предам благодарностите си на Emzo)

Изчисли всички хранителни вещества и тогава ако нещо не ти е ясно се върни и ни попитай.

26.06.08
20:11

3000 калории
215г-П=860kal
92,4г-В=370kal
195г-М=1770kal
Това са ми сметките за П, М и В...
Сега да попитам:
1.Видях в един от посочените сайтове съдържанието на (примерно) Чийзбургер от МакДоналдс - интересува ме дали е подходящо да го ям в дните за зареждане?
2.Ако си правя пица от пълнозърнесто тесто със подходящи продукти отгоре ще мога ли да я използвам за всекидневна храна?
3.Какво означава издуване на стомаха от газирани напитки?
4.Фитнес(на Нестле)+Прясно мляко = всекидневна закуска?
5.Трябва ли да се откажа от Прясното и киселото мляко изобщо?
6.Под извара тази от магазина ли трябва да подразбирам?
7.Може ли някой от “шефовете” на сайта да ми прати ЛС със скайп?
8.Нали няма проблем да разпитвам толкова много - просто постоянно се сещам за нещо малко или много съществено :S

27.06.08
05:59

1. Дори в деня за зареждане трябва да използваш качествени източници на храна, но все пак може да си позволяваш веднъж седмично Макдоналдс, ако си бил стриктен през останалото време.
2.Зарежи ти тая работа....
3.Ами издува си се, все пак ако ти се пие газирано, сода или нещо без калории, Кола Лайт и тн...
4.По-добре овесени ядки
5.Абсолютно не. Просто се насочваш към тези от 1,5%. Може и по-ниските проценти, ама те за мен вече не са млечни продукти
6.Ами да. Продава се на няколко марки, а има и места, където я продават насипна
7.Нямам представа
8.Питай си. ама чети из сайта, и използвай търсачката, защото на повечето въпроси, са задавани и отговаряни

ГП

27.06.08
07:23

Ще взема отношение единствено по точка 5,защото наистина млечните продукти,закупени от магазините в кутий,пликчета,кофички и там различните им вариант,просто не стават.Първо,защото нямат нищо млечно а само разни химикали и препарати,за да докарат вкуса на млякото.Другата прочина са основните съставки на “млякото”-мас и рзни сгъстители (нишесте),които са в пълно противоречие с диетата.
Въпросът стои по друг начин ако млякото е домашноразбира се ;)

27.06.08
08:49

А да, айде сега, всички млека на пазара са само химикали и нишесте. Такива голи твърдения нещо не ме кефят :)

27.06.08
08:55

Продължавам да експериментирам с йод, но засега излиза, че на пазара няма мляко с нишесте.Въпреки това не го консумирам :D

27.06.08
15:03

И въпросите продължават да валят :
1.Колко е максималното количество мляко на ден и кога трябва да го пия - сутрин/обед/вечер преди/след тренировка
2.Днес ядох киселки праскови - въглехидратите пак ли са си толкова колкото в обикновенните?
3.Кога е най доброто време за правене на коремни и колко за ориентир да са те?
4.Класическата коремна преса(изпънати на пода земя и свиване с ръце на тила) ли е най-добрата?
5.Храните за диабетици подходящи ли са за НВД - личен опит:сладолед за диабетици=разхлабително(поне за мен)
6.Може ли да си набавям всички необходими за деня Въглехидрати от забранените плодове-праскова,кайсия,диня?
7.Това че постоянно съм по-топъл(и потен) и постоянното ходене до WC признаци за действието на НВД ли е?
8.Малко съвети за лицевите опори-имам чувството че съм слаботелесен с наднормено тегло :S мога да направя макс 4-5 лицеви:(
9.Въпроса за скайп на “шеф” от форума

ГП

27.06.08
22:15

казано от Flask на 27.06.08, 08:49:

А да, айде сега, всички млека на пазара са само химикали и нишесте. Такива голи твърдения нещо не ме кефят :)

Да прав си,съжалявам и все пак по-голямата част са такива.За пресните не знам,но кисело мляко със сигурност ако си купувам си взимам “Българското”. ;) випреки това съм твърдо за млякото,НО да е домашно и само сутин ;)

28.06.08
11:28

Освен последните 9 има и продължение:
10.Ядките към въглехидратните храни ли се броят?
11.Стафидите от пазара стават ли за НВД?
12.Подходящи за НВД летни плодове...
мерси :)

28.06.08
12:02

http://www.google.com/cse?cx=016126007826539382066%3Ajb6dygr-yoy&q;=&x=17&y=5

28.06.08
13:31

казано от Георги Попов на 27.06.08, 22:15:

казано от Flask на 27.06.08, 08:49:

Да прав си,съжалявам и все пак по-голямата част са такива.За пресните не знам,но кисело мляко със сигурност ако си купувам си взимам “Българското”. ;) випреки това съм твърдо за млякото,НО да е домашно и само сутин ;)

Aми от както разбрах за теста с йод, бая съм пробвал. Като гледам емзо също не остава назад, до сега лилаво не съм видял, направо съм супер учуден.

28.06.08
14:11

Аз съм адски учуден, вече читава колекция си направих, само ги купувам пък останалите членове от семейството го консумират, даже не му смогват.
И досега лилавко не съм видял.

Обаче отказах един приятел да пие от фитнеса протеин като видя как стана леко лилавичък :D Вече си купува цяла разфасовkа и си носи :D :D :D

28.06.08
14:58

1.Когато, колкото си поискаш стига да ти е съобразено с НВД-то.
2.Толкова, колкото на обикновените е.
3.Заедно с другите ти тренировки. 3х30 така че накрая да си много изморен. Ползвай тежести, сменяй упражненията.
4.Прави ги така както ги чувстваш най-добре.
5.Гледай колко въгл./белт./мазн. имат и се ссъобразявай.
6.Може, ама през останалото време трябва да ядеш “безвъглехидратни” храни. Плюс това се препоръчва въглехидрати да се приемат наведнъж сутрин ...
7.Признак е, че ти е горещо ... признаци от НВД-то поне след месец.
8.Ми тренирай трицепса де ...
9.И за какво ти е тоя скайп?! Форума е достатъчно място и никой не ти е отказал помощ

28.06.08
18:08

мерси много :)
относно скайп - лично е просто, не че имам против форума :)
Имам и друг въпрос:
Удобно ли е да помоля някой да ми направи пълна диета за седмицата ?

Мнението беше редактирано от Skfeven на 28.06.08 18:24.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1