Мнения, препоръки и въпроси относно моята НВД

27.06.08
20:40

Целта ми е да сваля подкожните мазнини. 4 дни в седмицата както и 4 пъти кардио като се старая то да е различно - скачане на въже, бягане, качване на стълби (изключвам велоаргометър, защото не ме натоварва достатъчно). Кардиото ми е след тренировка, като в деня в който тренирам крака съм го изключил.

Ето я и диетата:
8:30 - ставане; 30гр протеин + 2 капс. фет бърнър
9:00 - витамини + 3/4 белтъка и 1/2 жълтъка + 70-80 гр овесени ядки или 2-3 филийки хляб бонус
      * втора закуска - кисело мляко и една ябълка
12:00 - 200 гр месо (тук искам да попитам дали мога да заменя пилешкото със свинско, тъй като вече ми идва в повече?), 80-100 гр ориз (варен с малко царевица), салата
      *следобедна закуска - отново кисело мляко и плод /кисел/
15:00 - около 1-2 часа преди тренировка 30гр соев протеин, тъй като знам, че се разгражда по-бавно, а за казеин нямам средства
      *30 мин преди трнировка - 1,5 гр Л-Карнитин (+ 2 капс. фет бърнър, но не винаги)
      * след тренировка - 60 грама протеин
20:00 - риба или пилешко (тука вече няма как) + салатка
      * малко по-късно евентуално извара (кашкавалената върши ли работа?) и преди лягане пак 30 гр сове протеин

Вода минимум 3 литра + поне един лимон всеки ден.
Имам и няколко въпроса:
1. В кои части на деня да вкарам въглехидратите в зареждащия ден (на 7 дни)?
2. Пилешкото на обяд мога ли да заменя със свинско?
3.Как да бъдат разпределени храненията ако реша да редувам една седмица кардио след тренировка, една седмица сутрин на гладно?

P.S На 19 години съм, 1.85/90, 85кг

Темата беше редактирана от bambooooo на 28.06.08 13:11.

29.06.08
09:32

В зареждащия ден, според мен въглехидратите, сутрин, обед, и на третото хранене, най-късно 3-4 часа, следобяд, за да можеш да ги изгориш преди лягане...
Можеш да замениш пилешкото със свинско, разбира се.
Ами аз като правя кардиото сутрин, преди него не ям нищо, а след него варени яйца или филе, гледам да са храни, богати на протеин.
След тренировка като е кардиото, най-добре протеинов шейк. Другото си остава както обикновено.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1