за SuperMass 2100 na biogame

04.01.05
18:45

не съм пробвал досега биогеим но един познат който работи там каза че били добри нещата им
та въпроса ми е за Supermass 2100 който го е пробвал да ми каже има ли ефект качва ли се маса от него и хубав ли е на вкус
аз съм ектоморф и с геинер стават по лесно нещата при мене

PD

04.01.05
21:12

tva e ako ka4va6 mnogo trudno masa.sadarja 70 procenta vaglehidrati , a pak kakvoto i da qde6 vaglehidrati priema6 pove4e ot dostata4no.nema smisal.

Пишете на кирилица!
Предупреждение 2.
vanisher

05.01.05
00:23

щом е на биогейм е перфектен и ефтин

HE

05.01.05
20:59

Пил съм го доста дълго време /в продължение на 1 година и нещо/ при мен определено имаше ефект. Качих някое и друго килце.

05.01.05
21:03

Аз бих казал ,че щом е биогейм е скъп и боклучав. Иначе пил съм го и не ви го препръчвам. Със същият успех бихте били ако си хвърлите парите в коша за боклук.
по-здрави

05.01.05
22:23

“Креатинът на biogame е перфектен и е евтин, защото не е вносен.”
За тва се изебавах иначе Емо е напълно прав!

06.01.05
23:26

Иначе какъв да се взема от българските. Аз не пия ама имам приятел, който иска да качи, а не може?

06.01.05
23:37

Супер”маста” не е лоша, качва. Аз в началото (преди 4-5 г.) пиех такъв и качвах 1-2кг на месец, и то не само лой... :lol: ти като качваш трудно направо е задължително да си земеш гейнер, а на Биогейм е един от най-евтините.
@Емо и аз в момента съм на твоето мнение, боклук е, излизат пъпки от него, ама в самото начало когато си като самоходна тояга....като се замислям със същия успех можеш да го заместиш с една вафла и толкоз. :D

07.01.05
12:18

[quote author=“der_meister”]Супер”маста” не е лоша, качва. Аз в началото (преди 4-5 г.) пиех такъв и качвах 1-2кг на месец, и то не само лой... :lol: ти като качваш трудно направо е задължително да си земеш гейнер, а на Биогейм е един от най-евтините.
@Емо и аз в момента съм на твоето мнение, боклук е, излизат пъпки от него, ама в самото начало когато си като самоходна тояга....като се замислям със същия успех можеш да го заместиш с една вафла и толкоз. :D

е добре де а тогава имаше ли някакъв строго регламентиран хранителен режим защото 1-2 кила на месец си е добре според мен

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1