14.09.05
16:12
Искам да попитам дали някой си е правил фотоепилация и да ми каже каква е горе-долу цената...
Наистина е скъпа, но не може да е чак толкова...Сещам се, че един познат ми говореше за около 100-150 лева , но не мога да се сетя дали главата или краката струваше толкова.... :roll:
[quote author=“TMT”]Доста е скъпа, слушах една приателка спомена цени от 50-80лв на кв. см.
Пълни глупости!
Цените са от порядъка на 160 лева за целите гърди, 120 лева за корем - аз поне за това съм се интересувал и ще си направя през октомври.
16.09.05
10:54
Аз съм правила - ама на горната устна, това тебе май не те интересува. Цените са различни навсякъде, а в провинцията е по-евтино. Знам бая Софиянци, които ходят за фотоепилация до Варна или до Стара Загора.
На мене ми струва 45 лв. за “мустаците” на процедура, засега съм направила едната, ще правя още поне 2.
мерси за инфото, искаше ми се да зная дали е ефикасен методът, затото съм чувала, че резултатът се задържа около година и половина, 2-макс..
За съжаление не става с три процедури. Аз се опитвам да си махна два-три косъма и съм ходила вече около 10 пъти. А на моя приятелка едва след 15 процедура започнаха да й се появяват голи петна. Така че си е една продължителна, скъпа и не особено приятна процедура.
Най-неприятното обаче е, че за да се третират космите трябва да са пораснали (т.е. не се скубят, най-много да се поскъсят).
Успех!
[quote author=“organiZma”][quote author=“TMT”]Доста е скъпа, слушах една приателка спомена цени от 50-80лв на кв. см.
Пълни глупости!
Цените са от порядъка на 160 лева за целите гърди, 120 лева за корем - аз поне за това съм се интересувал и ще си направя през октомври.
От една процедура нестава, по Хот ТВ казват 7 процедури се искало на 2-3 месеца.
21.09.05
15:32
[quote author=“Juanita”]За съжаление не става с три процедури. Аз се опитвам да си махна два-три косъма и съм ходила вече около 10 пъти. А на моя приятелка едва след 15 процедура започнаха да й се появяват голи петна. Така че си е една продължителна, скъпа и не особено приятна процедура.
Най-неприятното обаче е, че за да се третират космите трябва да са пораснали (т.е. не се скубят, най-много да се поскъсят).
Успех!
Аз писах, че за мене три ще стигнат. От първата резултатът е много приличен, повлияха се повече от половината... На мен специално ми я прави дерматолог, иначе се прави от козметик, та и нейното мнение беше, че с 3 ще съм ок. Има косми и косми, аз не съм от най-обраслите :wink:
[quote author=“sladka hapka”][quote author=“Juanita”]За съжаление не става с три процедури. Аз се опитвам да си махна два-три косъма и съм ходила вече около 10 пъти. А на моя приятелка едва след 15 процедура започнаха да й се появяват голи петна. Така че си е една продължителна, скъпа и не особено приятна процедура.
Успех!
Аз писах, че за мене три ще стигнат. От първата резултатът е много приличен, повлияха се повече от половината... На мен специално ми я прави дерматолог, иначе се прави от козметик, та и нейното мнение беше, че с 3 ще съм ок. Има косми и косми, аз не съм от най-обраслите :wink:
Има един салон в, които тази процедура е на доста прилична цена и резултатите са дости добри.Горната устна е 10 лева . Посетете www.beautyface-bg.com ако ви интересува.
Дами, искам само да ви кажа че аз съм изключително доволна, като цяло от всичко, от фотоепилацията , която ми направиха в салон Нирвана. Беззззз косми ... чудо!!! Козметичката , която е и собственичка на салона е супер готина, много е навътре в нещата , обяснява всичко... там за клетки ..кожи... и тн. Ако някои наистина търси качество и супер цени ... съветвам ви да отидете! И в добавка мога да кажа че цените са много много прилични , фотоепилация на места съм питала струва 1500 горе долу за цяло тяло ... а тук е около 700 ! 3 пъти си направих вече цяло тяло и имам едва 10 % косми ! Много съм доволна.
Телофона им е 9 555 760 , кв. Павлово!
Успех !
Мнението беше редактирано от natali на 29.06.08 19:25.
30.06.08
10:15
Лятото е възможно най-непдходящият сезон за фотоепилация - излагането на слънце след това е противопоказно.Получават се тъмни петна на мястото на унищожените косми.Освен това методът далеч не е подходящ за всеки.Идеалният вариант е тъмни косми и бяла кожа.При тъмната кожа енергията се абсорбира и от кожата и тя се уврежда.Ако космите са светли, не могат да поемат лъчението и остават слабо засегнати.
15.03.09
10:58
да благодя на natali за инф. ... с малки изключения и аз останах доволен
08.05.09
14:46
казано от natali на 29.06.08, 19:22:
Дами, искам само да ви кажа че аз съм изключително доволна, като цяло от всичко, от фотоепилацията , която ми направиха в салон Нирвана. Беззззз косми ... чудо!!! Козметичката , която е и собственичка на салона е супер готина, много е навътре в нещата , обяснява всичко... там за клетки ..кожи... и тн. Ако някои наистина търси качество и супер цени ... съветвам ви да отидете! И в добавка мога да кажа че цените са много много прилични , фотоепилация на места съм питала струва 1500 горе долу за цяло тяло ... а тук е около 700 ! 3 пъти си направих вече цяло тяло и имам едва 10 % косми ! Много съм доволна.
Телофона им е 9 555 760 , кв. Павлово!
У спех !
DOBRA REKLAMA IM PRAVISH NO DE DA BESHE TAKA , AZ SI NAPRAVIX V MLADOST ..VENERA ,, I SEGA SAM S 2RA STEPEN IZGARIANE , AKO E VIARNO TOVA KADETO KAZVASH SE RADVAM ZA TEB
08.05.09
14:52
казано от Juanita на 17.09.05, 12:49:
За съжаление не става с три процедури. Аз се опитвам да си махна два-три косъма и съм ходила вече около 10 пъти. А на моя приятелка едва след 15 процедура започнаха да й се появяват голи петна. Така че си е една продължителна, скъпа и не особено приятна процедура.
Най-неприятното обаче е, че за да се третират космите трябва да са пораснали (т.е. не се скубят, най-много да се поскъсят).Успех!
PRIATEL NE TE SAVETVAM DA GO PRAVISH SEGA SAM S IZGARIANIA PO CIALOTO TIALO , NAPRAVO UGAS , AKO SLUCHAINO RESHISH DA SE PODLOGISH NA TOVA ,PRI NAI MALKATA BOLKA GI NAKARAI DA NAMALIAT APARATA , ZASHTOTO V SAMIA MOMENT BOLKATA E SLABA NO SLED EDIN CHAS POLUCHAVASH STRASHNI IZGARIANIA
аз си правих преди 2 години - гениталии и мищници и съм много доволна; след мен бившето ми гадже си прави гърди и гръб, той също е много доволен
след това приятелки съм пращала и те са доволни
моето беше 3 или 4 посещения по 60 лв всяко; за него за цял гръб или гърди нещо между 70 и 120лв
за болката боли - мен ме болеше по време на сенса - и то основно - между бедрата
по време на сеансите - специален гел - след това мазила от аптеката - мога да видя какви бяха - като срещу радиация и изгаряния
имат студия в Люлин и до НДК
много е важно какъв е апаратът и накрайника му - при мен с един импулс се хваща голяма зона, преди това той беше ходил на друго място, където го бяха измъчили с мъничко накрайниче (много щракания, много болка, много дълго....)
чувала съм, че има някакви нови и безболезнени фокуси, но сигурно струват “майка си и баща си”
Не! Разликата не е голяма! В центъра, където се помещава студиото ми имат вече закупен такъв уред - ще сверя цените, но не са чувствителни разликите
Мнението беше редактирано от Питона на 09.05.09 17:12.
ама това е Варна, нали? или София?
абе не съм глезла, търпя на болка.....ама ако може и без това - защо не ;)
Мнението беше редактирано от divna на 09.05.09 17:25.
20.05.10
07:12
Здравейте на всички!Аз започнах да се интересувам от фотоепилация последните няколко месеца и изчетох всички форуми и се нагледах на сайтове и салони.Сестра ми ме светна за един нов салон,испанска фирма специално за фотоепилация.Тя сега вече приключи 5-ата си процедура и аз като видях,че има ефект,реших да пробвам.Този салон е в кв Изток в София,но сега вече има открити нови 2-на Гладстон и в Люлин.Аз минах вече втората си процедура и съм много доволна.Персоналът е много любезен и отговориха на всичките ми въпроси,защото аз винаги съм била скептично настроена.Още след първата процедура имаше ефект-опаднаха ми част от космите,сега след още няколко процедури мисля да ги елиминирам всички:)А цените им са учудващо ниски,но с напредването на технологиите време е и на по-незаможните да ни се дава право да се справим с този неприятен момент-космите.Студиото се казва no+ vello,май така беше-имат си и сайт.Надявам се да помогна на някой с това инфо.
Тези имат много готин ценоразпис :) всичко им е по 40 кинта, дали важи и за мъжете ?@№$$?
21.05.10
06:15
Именно това е готиното-цените са унисекс,аз даже се учудих като отодох за първи път и разбрах.И за жени и за мъже са едни цените.Направо си е находка:)
02.03.11
18:00
Аз също ходих на 4 процедури и мога да кажа, че има огромен ефект, сега мисля да си купя една промоция от Lapni.bg - 67% отстъпка от IPL фотоепилация на горна устна + подмишници или горна устна + коремна линия в салон за красота BELIZE за 12.50 лв ето и линка http://www.lapni.bg/index.php?p=offer&id=54 . Там готиното е, че апарата им е много нов.
12.11.11
10:54
Модерация: Неправомерна реклама.
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 12.11.11 18:13.