Питане за гейнър

30.06.08
16:19

Здравейте,
Преди 3-4 месеца си взех гейнър Champion Nutrition heavyweight 900 3kg и така да кажа, доволен съм, качих и силата ми се увеличи и ръката с около 3-4 см, абе имаше си разлика. Но да си кажа малко скъпичко ми излезе (не мога да отделям толкова пари на всеки 2-3 месеца). Взех го за около 100 лв. Не е много, ама на ученик това са му възможностите. И сега като го свърших продължих да си се храня добре, но пак свалих килограми и силата ми понамаля, абе изведнъж усетих каква голяма беше разликата като си го пиех. И сега мисля да си взема пак някаква голяма разфасовка, за да си взема гейнъра и да не се занимавам 2-3 месеца. Сега гледам Biogame - Supermass 2100 - 3000 гр. и ми излиза 2 пъти по-евтино. Та въпроса ми сигурно е малко тъп, но да питам - голяма ли е разликата в двата модела и струва ли си примерно да поизчакам и да си взема Champion nutrion-a и дали примерно с Biogame-a ще постигна същия резултат като при Champion nutrition-a?

Или пък да направя комбинация протеин + креатин?

Първо моя инструктор него ми го беше препоръчал, тъй като доста трудно качвам маса, а си ям стабилно по 4-5-6 пъти на ден и вярно нямам някакъв строг режим, но винаги се стремя да не ям боклуци. Та така, моля ви дайте съвети ;)

Темата беше редактирана от Mich_ на 30.06.08 17:16.

DO

30.06.08
17:37

лично аз не съм опитвал някоя от тези добавки но след като попрочетох 3-4 кг хич не са малко.по скоро съм заинтересован и аз да пробвам.аз пия някакви измислени евтинки гейнерчета боклучета.не е много добре ама кой каквито възможности има.нещо мусаши ме повличат

30.06.08
18:08

Ами аз се поразтърсих малко във форума и за този Биогейм все лоши неща чух, така че май отпада. Мисля да си взема отново Champion Nutrition, ще си направя по-строго режимче, в момента се сцепвам да ям пилешко, ориз, картофчета и яйца, абе все хубави работи. Първия път ядох повечко боклуци и пак имаше ефект, а и сега като си го разтварям с мляко, а не с вода, сигурно ще се получи още по-добре :)

01.07.08
09:23

Гледай на първо място в гейнера да има малко захар. Champion издиша тук. След това е важно протеина да е смесен - суроватка, казеин и др., за да може да го взимаш между храненията през деня. И на трето място цената - но не за доза, а за количество въглехидрати, протеин и екстри, които получаваш. Дозата си я нагласяш сам според собствените нужди. Ето някои добри варианти - Dymatize High Protein Mega Gainer, Universal Real Gains, ON Serious Mass, ON Pro Complex Gainer, Muscle Milk Collegiate.

СБ

01.07.08
09:33

Много добре казано butthead, най-важно е както си казал и ти, да се гледа количеството протеин в доза, и общото количество протеин в гейнъра и възможно наи-малко захари да има,за да се качва чисто.

01.07.08
17:18

Мерси за мненията, пичове. :)

Мнението беше редактирано от Mich_ на 01.07.08 17:19.

01.07.08
19:08

Да ти каже честно малко смешно ми стана като прочетох,че 3кг.са ти стигнали за 2-3 месеца,каачил си на ръката с около 3-4 см.
Независимо какъв и на коя марка е гейнъра се пие по около 200гр.на ден т.е.тези 3 кг трябво да ти стигнат за около месец :-)
Аз вначалото като почнах да тренирам и без добавки качвах на месец по 2см.ама сега след 8г.и с добавки некачвам и см.
Та мисълта ми беше: тренирай разумно и се храни правилно има врене за добавки ;-) сега е лято и е норнално да ти е паднала силата,но ако все пак си решил да си земаш... гейнър+креатин или има такива комбинирани(даже мисля че тоя Supermass 2100 е с креатин)аз зимата ползвах 1 такъв на best-body Hardcore MASS 7000 и наистина може да ти стигне за 2м.щото е в разфасофка от 7кг. ;-)
Успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1