креатин при 3 тренировки седмично

01.07.08
12:00

здравийте
имам следния въпрос
тренирах за релеф по програмата BFL 6 пъти в седмицата (много добра програмка) и сега отново съм се насочил към качване на ММ. спрял съм се на сплит три дни в седмицата (гърди и бицепс, рамо и крака, гръб и трицепс ), въпреки че разполагам с много, много време. просто искам да се възстановявам 100 процента
та въпросът е има ли смисъл при 3 тренировки да приемам креатин (Green Magnitude), защото това означава да го приемам и в четири почивни дни
или е по добре да сменя програмата щом имам толкова време и да стане нещо от рода на
всяка група в отделен ден (за да си пия и креатинчето пред тренировки)
благодаря предварително

01.07.08
12:10

Според мен, щом имаш време тренирай всяка група в отделен ден, по - добре я натоварваш и няма да претупваш втората мускулна група.

FZ

01.07.08
12:25

казано от kikidelucia на 01.07.08, 12:00:

та въпросът е има ли смисъл при 3 тренировки да приемам креатин (Green Magnitude), защото това означава да го приемам и в четири почивни дни

Задай този въпрос на вносителете на тази фирма  :)

СБ

01.07.08
12:55

АКо имаш време за пожече тренировки сега е моментът да го използваш, тамън и ще усетиш повече продукта. и за максимален ефект го пий по 2 дози всеки ден, така ще ти свърши за 40 дни, но ще го усетиш истински

01.07.08
13:50

казано от silabg.com на 01.07.08, 12:55:

по 2 дози всеки ден, така ще ти свърши за 40 дни, но ще го усетиш истински

дори три, сутрин, след тренировка и преди лягане, имаше и някаква оферта с преди тренировка с глюкоза или нещо, ама час час и половина преди това, тук едно противоречие с една друга теория, но мисля , че съществува и такъв вариант, ако правиш втория предложен вариант, не е нужно доза преди лягане, защото тогава стават 4 пъти и може би е много като количество. Не съм запознат със процесите и скорост на абсорбиране от организма. А колкото до креатина бих те посъветвал да се насочиш към някоя българска фирма, въобще не са лоши родните продукти, и по - евтини май ;-)

Мнението беше редактирано от ognem на 01.07.08 13:53.

01.07.08
14:40

по 30 грама креатин на ден??
дозата е 10

СБ

01.07.08
17:05

Дозата в Green Magnitude е 5гр креатинова матрица, общо за деня ти прави 10грама креатинова матрица, което е перфектната доза.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1