Съвет за протеиновите палачинки

01.07.08
17:45

Така, сега се опитах да си направя със следните продукти за 1бр.:1белтък, 1с.л. суроватъчен протеин, смялно ленено семе и малко прясно мляко(о.1%) в тефлонов тиган(взех го от всичко по левче). Та първия път залепна хубаво, но на втория опит първо намазах тигана с около 1гр. масло 80% масленост и всичко стана ОК. Та въпроса ми е този 1гр. масло променя ли много рецептата и също дали мога да използвам извара за плънка ;)

Темата беше редактирана от Hellscream на 01.07.08 17:46.

Броенето на 1 гр масло би попаднало в категорията “фобия”, едва ли ще е проблем. За изварата - да, определено би могла да е плънка, ако е от по-НЕводнистите.

Това настрана, тиган за левче ли каза?

02.07.08
04:40

От всичко по левче, а тигана е 12лв, споменах понеже всички знаем какво е качството на стоките от подобни магазини.
Благодаря за помоща!

Едит: И понеже съм в темата и да не пускам още една ще ви питам какво мислите за този режим.
Сутрин 8ч. 10мл. течен Л-карнитин->джогинг, след това в фитнес залата с леки тежести и 1,5л. вода
към 10/10:30 2 палачинки(от тази рецепта в темата) с прясно мляко(0.1%)
13ч. варено пилешко филе(150гр.) със зеленчуци и подправки
следобед 100гр. извара с 2/3 лъжици кисело мляко(0.1%) и нарязани плодове
вечер боб/леща/риба на скара
17г. 73кг. 178см. и си имам доста мазно по мен, този режим ще ми повлияе ли добре?

Мнението беше редактирано от Hellscream на 02.07.08 06:35.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1