01.07.08
21:11
Здравеите на всички . Преди често посештавах форума и бях се запалил по фитенс но се разболях от бронхо плевмония и спрях фитнеса .
Сега искам да ви попитам 3-4 неща..Днеска един човек ми даде линк към тази програма :
първи ден - гърди, предно рамо, кардио тренировка
втори ден - крака, корем,кардио тренировка
трети ден - почивка
четвърти ден - гръб, задно рамо, трапец, кардио тренировка
пети ден - бицепс, трицепс, корем, кардио тренировка
шести ден - почивка
седми ден - почивка
(кажете дали е правилната програма за по ефективно отслабване :) )
Също ми кажете някоя НВД.Преди си бях намерил но сега я изгубих и не мога да си намеря :?
И има ли проблем ако се тича сутрин ..Щото един фр ми развиваше некфи негови фантазии че ако тичаш по жегата по си щел да отслабнеш.За мене тва е тълна измишлиотина освен да припаднеш друго обяснение за мене няма но както и да е .
И ми кажете дали да зимам някви добафки аз съм на 14..
Мерси предварилено !!
Темата беше редактирана от Слай на 01.07.08 21:13.
02.07.08
10:36
Радваме се, че отново започваш с фитнеса.
Някои неща - прочети в статиите или тук във форума програми за начинаещи. Тук тренираш 4 дена (по 2 един след друг), според мен не е работа. Делиш групите от рано. По-добре започни с базовите упражнения.
НВД - има много добра тема как сам да си я направиш за себе си, а не да я вземеш от някого другиго, който може да е 40кг. повече от теб, по-висок и т.н. Направи си я сам за себе си.
Най-добре да се бяга сутрин на гладно, веднага след като си станал.
По-добре на тези години и стаж не взимай още добавки.
За добавки не си и помисляй! Може да вземаш единствено протеин ако си много слабичак(това е мое мнение). Аз съм на 15 ти на 14 прекалено е рано за добавки още повече химии и такива неща. Вземай протеин ако е много наложително. Ако имаш актуална снимка прати линк защото така като дори не си оставил данни никой не може да ти каже нищо !
02.07.08
14:48
казано от dan4o93 на 02.07.08, 10:45:
За добавки не си и помисляй! Може да вземаш единствено протеин ако си много слабичак(това е мое мнение). Аз съм на 15 ти на 14 прекалено е рано за добавки още повече химии и такива неща. Вземай протеин ако е много наложително. Ако имаш актуална снимка прати линк защото така като дори не си оставил данни никой не може да ти каже нищо !
ЛЕЛЕ ...земи погледни кво е написал. иска отслабване ... протеина мое се пие и като отслабваш а ако си слаб и искаш маса наи-добре геинер !!