27.06.08
09:09
http://lifestyle.ibox.bg/news/id_458930693
отслабване с шоколад ми звучи страно ....
27.06.08
09:13
Пълни глупости. Нищо, поне се посмях.
Хохо! И преди съм чувал за шоколодова диета, но...
Според Леме в храните, от които се пълнее, влизат доматите, млякото, салатите, оцетът, солта, морковите. Достатъчно е да се консумират и 5 грама от тези продукти, за да се произведе половин кило мазнини в тялото, твърди Леме.
Как като консумираш 5 грама моркови ще качиш 500 грама мазнина, не знам...
Тоя пич според мен ще осребри идеята доволно... Хората си мислят че ще отслабват с шоколад. А той сто процента ще им наложи ултра режим, с шоколад 20 грама за целия ден...
27.06.08
12:59
казано от armando на 27.06.08, 10:31:
Хохо! И преди съм чувал за шоколодова диета, но...
Според Леме в храните, от които се пълнее, влизат доматите, млякото, салатите, оцетът, солта, морковите. Достатъчно е да се консумират и 5 грама от тези продукти, за да се произведе половин кило мазнини в тялото, твърди Леме.
Как като консумираш 5 грама моркови ще качиш 500 грама мазнина, не знам...
Тоя пич според мен ще осребри идеята доволно... Хората си мислят че ще отслабват с шоколад. А той сто процента ще им наложи ултра режим, с шоколад 20 грама за целия ден...
Ами да сигурно 50-60 гр шоколад и другото на фотосинтеза.
Има истина, има и лъжа. Трябва да се яде висококачествен шоколад с високи % какао 70-80, а не некв мазен или пък некви бонбони сладкиши... И ефкета не е траен. Трябва да не се пие вода.
Борците често използват няколко дена преди мач тази диета-за да влязат в категорията си. През това време ходят на сауна и не пият никаква вода и ядат само шоколад. Но основното според мене е че така трупат енергия. относно с 5 гр. моркови да кача половин кило сланина... Аз зимата трябва да играя сумо... :)
Тъпотии както обикновено. Да не ядеш достатъчно зеленуци = прецакан стомах и обмяна на веществата като цяло.
А относно това, че се отслабва с шоколад, еми много ясно. То и със захар се отслабва. Ама тъкмо ще си свалил желаните килограми и... вземеш, че умреш. :)
27.06.08
14:38
казано от tpd на 27.06.08, 13:47:
тъкмо ще си свалил желаните килограми и... вземеш, че умреш. :)
След което пак започваш да сваляш :).
тоя не е добре :) 5 грама моркови(то това сигурно е 1/10 от моркова) и ще качиш 500 грама мазнина хаха
Вярно е както ви казах зимата играя сумо в професионалната японска девизия :-)
Според мене колкото и зеленчуци да ядеш, нищо няма да стане, пък камоли 5 гр. моркови :-)
“Шоколадът, противно на това, което се мисли за него, не съдържа калории. ” ето тука паднах на земята
Мнението беше редактирано от Vasko на 03.07.08 09:16.
казано от Vasko на 03.07.08, 08:41:
Вярно е както ви казах зимата играя сумо в професионалната японска девизия :-)
Според мене колкото и зеленчуци да ядеш, нищо няма да стане, пък камоли 5 гр. моркови :-)“Шоколадът, противно на това, което се мисли за него, не съдържа калории. ” ето тука паднах на земята
Може да са имали в предвид някой чист какаов крем, който един вид като зелето изисква повече енергия да бъде преработен и усвоен, отколкото дава след усвояването...
Но при всяко положение статията е тип - “Диета на ябълки и секс” :)
05.07.08
19:47
тоо тоя черния шоколад ако е неовкусен със захар няма ли да свърши работа..сега немога да се сетя какви му бяха хранителните качества...но знам че имаше доста кофейн...говоря за 80%+