До колко това може да бъде истина ?!?!?

BO

27.06.08
09:09

http://lifestyle.ibox.bg/news/id_458930693
отслабване с шоколад ми звучи страно ....

ВН

27.06.08
09:13

Пълни глупости. Нищо, поне се посмях.

27.06.08
09:28

До няколко дни ще се “радваме” на шоколадова диета :D

27.06.08
10:31

Хохо! И преди съм чувал за шоколодова диета, но...

Според Леме в храните, от които се пълнее, влизат доматите, млякото, салатите, оцетът, солта, морковите. Достатъчно е да се консумират и 5 грама от тези продукти, за да се произведе половин кило мазнини в тялото, твърди Леме.

Как като консумираш 5 грама моркови ще качиш 500 грама мазнина, не знам...
Тоя пич според мен ще осребри идеята доволно... Хората си мислят че ще отслабват с шоколад. А той сто процента ще им наложи ултра режим, с шоколад 20 грама за целия ден...

казано от armando на 27.06.08, 10:31:

Хохо! И преди съм чувал за шоколодова диета, но...

Според Леме в храните, от които се пълнее, влизат доматите, млякото, салатите, оцетът, солта, морковите. Достатъчно е да се консумират и 5 грама от тези продукти, за да се произведе половин кило мазнини в тялото, твърди Леме.

Как като консумираш 5 грама моркови ще качиш 500 грама мазнина, не знам...
Тоя пич според мен ще осребри идеята доволно... Хората си мислят че ще отслабват с шоколад. А той сто процента ще им наложи ултра режим, с шоколад 20 грама за целия ден...

Ами да сигурно 50-60 гр шоколад и другото на фотосинтеза.

27.06.08
13:05

Има истина, има и лъжа. Трябва да се яде висококачествен шоколад с високи % какао 70-80, а не некв мазен или пък некви бонбони сладкиши... И ефкета не е траен. Трябва да не се пие вода.
Борците често използват няколко дена преди мач тази диета-за да влязат в категорията си. През това време ходят на сауна и не пият никаква вода и ядат само шоколад. Но основното според мене е че така трупат енергия. относно с 5 гр. моркови да кача половин кило сланина... Аз зимата трябва да играя сумо... :)

27.06.08
13:47

Тъпотии както обикновено. Да не ядеш достатъчно зеленуци = прецакан стомах и обмяна на веществата като цяло.

А относно това, че се отслабва с шоколад, еми много ясно. То и със захар се отслабва. Ама тъкмо ще си свалил желаните килограми и... вземеш, че умреш. :)

казано от tpd на 27.06.08, 13:47:

тъкмо ще си свалил желаните килограми и... вземеш, че умреш. :)

След което пак започваш да сваляш :).

03.07.08
01:01

ако си само на 20гр шоколад дневно, нема спор че ще отслабваш

03.07.08
08:21

тоя не е добре :) 5 грама моркови(то това сигурно е 1/10 от моркова) и ще качиш 500 грама мазнина хаха

03.07.08
08:41

Вярно е както ви казах зимата играя сумо в професионалната японска девизия :-)
Според мене колкото и зеленчуци да ядеш, нищо няма да стане, пък камоли 5 гр. моркови :-)

“Шоколадът, противно на това, което се мисли за него, не съдържа калории. ” ето тука паднах на земята

Мнението беше редактирано от Vasko на 03.07.08 09:16.

03.07.08
10:05

казано от Vasko на 03.07.08, 08:41:

Вярно е както ви казах зимата играя сумо в професионалната японска девизия :-)
Според мене колкото и зеленчуци да ядеш, нищо няма да стане, пък камоли 5 гр. моркови :-)

“Шоколадът, противно на това, което се мисли за него, не съдържа калории. ” ето тука паднах на земята

Може да са имали в предвид някой чист какаов крем, който един вид като зелето изисква повече енергия да бъде преработен и усвоен, отколкото дава след усвояването...

Но при всяко положение статията е тип - “Диета на ябълки и секс” :)

PS

05.07.08
19:47

тоо тоя черния шоколад ако е неовкусен със захар няма ли да свърши работа..сега немога да се сетя какви му бяха хранителните качества...но знам че имаше доста кофейн...говоря за 80%+

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1