02.07.08
15:43
Здравейте от доста време не съм писъл в форума сигурно има 2 години.Както и да е понеже имам проблеми със сърцето и спрях да тренирам по препоръка на кардиолог.Доста килца качих.Никога не съм си мислил че ще ми се наложи да свалям килограми .Искам само да се консултирам за диетаат която смятам да направя.Не съм адски мазен но имам издут стомах и мазнинки около корема .
Така нещо което ще се среща в диетата е един шейк от 250 гр извара кофичка кисело мляко и 2дози протеин на АСН .Става литър и половина като се пие на три пъти и всяка доза има 33грт протеин и 15тина грама въглехидрати.
Закуска :4 белтъка 2 жълтъка
300 мл прясно мляко
1 банан
зеленчукаов хляб 2 филии
Втора закуска ; споменатият по горе шейк
обяд ;месо 200 гр.
50 гр царевица
70 гр царевица или 3 филии зеленчуков хляб
след обедна закуска;шейк
ядки една шепа
вечеря ;риба
картофи 200 гр.
лека майонеза
преди лягане шейк
общо за деня имам Белтъчини 200гр въглехидрати около 220-250
всичко се готви със зехтин .Водата е около 4ри литра
ами това е искам мнения и препоръки ........
Здравей, наистина много време не си писал.
Този шейк ако не се изпие в рамките на 20 мин - протеина се вкисва щом се разтвори.
Млякото съм на мнение, че няма място в диетата и майонезата.
Също е добра идея на вечеря да нямаш въглехидрати, т.е. махни картофите и добави салата със зеленчуци.
Кардио вече правиш ли ? Тренираш ли в залата ?
Дам, и според мен за да бъде успешна една диета, много трябва да се внимава вечер с въглехидратите.
02.07.08
17:51
Кардиото не мисля, че е добра идея, ако ВСЕ ОЩЕ има проблеми със сърцето!!
02.07.08
21:19
явно момчета не четете
протеина не се вкисва като се разтвори след 20 минути това са глупости какжо прави протеина за 20 минути се превръща в мазнини ли ???Сега дори си пия шейкче направено преди 24 4аса и е перфектно.
Млякото защо да няма място в диетата >? не съдържа мазнини почти никакви дъглехидрати и е перфектен източник на протеин .
картофите вечер смятам че диетата която съм сложил не е НВД а си е умерена и 30 грама въглехидрати вечер няма да навредят.
Кардиото не ми пречи на сърцето напротив .Тежките тренировки му пречат поне за мен де.Тренирам с дъмбели в къщи знам че в зала е по добре но не искам да умирам в залата:)
А това че протеина и креатина след 20 минути си губят свойствата ако са разстворени е МИТ и то голям ..........
03.07.08
04:03
казано от ivaivalito на 02.07.08, 21:19:
явно момчета не четете
протеина не се вкисва като се разтвори след 20 минути това са глупости какжо прави протеина за 20 минути се превръща в мазнини ли ???Сега дори си пия шейкче направено преди 24 4аса и е перфектно.
Млякото защо да няма място в диетата >? не съдържа мазнини почти никакви дъглехидрати и е перфектен източник на протеин .
картофите вечер смятам че диетата която съм сложил не е НВД а си е умерена и 30 грама въглехидрати вечер няма да навредят.
Кардиото не ми пречи на сърцето напротив .Тежките тренировки му пречат поне за мен де.Тренирам с дъмбели в къщи знам че в зала е по добре но не искам да умирам в залата:)
А това че протеина и креатина след 20 минути си губят свойствата ако са разстворени е МИТ и то голям ..........
Добре де ти какво питаш в тази тема след като си професор по всички науки засягащи прекрасния ни спорт.
03.07.08
04:36
питам защото искам мнение обаче като ми кажат нещо неверно и го успорвам няма смисъл да се караме .просто защо се заблуждават много хора че протрина се разваля след като се приготви ...
03.07.08
05:37
Добре, ходи да кажеш на кардиолога си, че кардиото не вреди на хора със сърдечни проблеми, а ако той ти го е казвал, значи е за затвора.