30.06.08
15:50
Сега гледах едно старо списание мускули и там е дадена снимката... само че без лице :roll: Някакви идей кой може да е ? Много ми прилича на Шон Рей, но може и да бъркам
30.06.08
16:50
Попадал съм на подобна класация в списание Олимп брой февруати 2000 година ако не греша.Най-добър корем- Шон Рей, най добър гръб Дориан Йейтс, най добри гърди и бицепси - Арнолд, най добри крака - Том Платц, най добър трицепс ....Ърни Тейлър ...мисля.Тези си спомням че бяха класирани.
30.06.08
16:52
Ако покажеш снимката шансът ще е по - голям.
ето на какво попаднах за най-добри мг
Chest: Arnold
Delts: Cutler/Ruhl
Traps: Ruhl/Coleman
Biceps: Arnold
Triceps: Levrone
Forearms: Frank McGrath
Back: Dorian
Abs: Dexter or Lee Priest
Quads: Platz or Demayo
Hams: Tom Prince
Calves: Dorian
само не разбрах разликата м/у Hams i Quads
01.07.08
21:01
Hams - задна част на бедрото (двуглавия мускул)
Quads - предната част на бедрото (четириглавия мускул)
Тая класация е тъпа, състезание не се печели със силни мускулни групи, а с липсата на слаби.
02.07.08
18:41
казано от _ZOB_DOG_ на 01.07.08, 21:01:
Тая класация е тъпа, състезание не се печели със силни мускулни групи, а с липсата на слаби.
Тук, кой говори за състезание.Тук говорим за класация, както виждаме няма един състезател който да е номиниран за повече от една група.Много от тях обаче са велики и са печелили олимпия.Имат една група която е уникална за века, останалите 7-8 не са уникални но това не им е пречило да печелят толкова големи състезания.Накратко казано няма нищо нито в природата нито в живота което да няма слаби страни.
аз обаче съм фен на Шон Рей и това е. Твърдо си мисля, че той е спечелил за всички групи, макар да е ставал 2ри на Олимпия.