01.07.08
10:37
Когато правя лицеви (макс 25-30 мога наведнъж) след 5-6 то повторени китките ми започват да щракат и след това ме наболяват 2-3 дена ! по принцип знам че ако съм тежък е нормално, но аз съм 179 см 71 кг и досега не съм имал такъв проблем!!! Имате ли идея защо е? Техниката ми е правилна и правя стандартни лицеви!
преди да започнеш ги загрявай,тряя да помогне.Аз нямам такива проблеми 80 кила съм прая си по 40 без проблеми нещо може да си се контузил.
01.07.08
17:21
А защо продължаваш, като усетиш щракането?!Организмът ни не е нещо, което е милостиво, прощава всичко, неамортизируемо и безсмъртно!!!!
При мене също се получава това, но при натоварване на рамената. И двете пукат, въпреки че след добро загряване е малко по-добре положението обаче пак го има... Имам чувството че е от продължителното стоене на компютъра. Това положение с ръцете на клавиатурата, надявам се схващате за какво става дума. Раменните ми части постоянно са схванати, но след като ги загрея и започна някакви упражнения, естествено ги чувствам по-добре.
Мнението беше редактирано от racing на 01.07.08 17:37.
тряя да са ти доста слаби рамената ,че да е от компа.И аз съм стоял бая на пцто ,ама такива истории не съм имал.Щом пукат нещо не е както трябва.
Ами ти ходиш на карате нали там не правите ли къси и бързи лицеви опори те се правят на два пръста от земята и почти несе надигаш на горе аз знам че те са за каляване на китките и може да ти помогнат.Ти наколко години сме че може да сме в една категория и да се срещнем на състезание.
На 14 години съм и ще учатвам 14-16 ... :coolgrin:
Лицевите които правим са на юмруци и нямам проблеми. Когато правим на пръсти пък китката ми е изправена. Но когато ги правя нормално, между ръката и китката има ъгъл към 90 градуса!
BTW ти на колко си и от кой клуб :)
02.07.08
13:40
казано от Vasko на 01.07.08, 10:37:
Когато правя лицеви (макс 25-30 мога наведнъж) след 5-6 то повторени китките ми започват да щракат и след това ме наболяват 2-3 дена ! по принцип знам че ако съм тежък е нормално, но аз съм 179 см 71 кг и досега не съм имал такъв проблем!!! Имате ли идея защо е? Техниката ми е правилна и правя стандартни лицеви!
Вземи си да пиеш малко глюкозамин .
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 02.07.08 13:41.
Е една категория над мене си аз съм на 13 и играя 12-14 аз съм от Киокушин Нови пазар
Първо- киокушин Нови Пазар няма
Второ-Състезанието ще е 14-16 16-18 и 18+ без категорий
Трето-от всичко това следва че клуба ти е в другата федерация :-) моя клуб е към БФКК
FZKTWGS, с какво помага глюкозамина че май за първи път го чувам :) Къде се продава какво представялва и горе-долу колко струва. Най-важното-сигурен л иси че ще има ефект :)
03.07.08
09:16
казано от Vasko на 03.07.08, 08:36:
FZKTWGS, с какво помага глюкозамина че май за първи път го чувам :) Къде се продава какво представялва и горе-долу колко струва. Най-важното-сигурен л иси че ще има ефект :)
Има ефект , ето ти малко инфо
http://www.bodybuilding.com/store/opt/csa.html
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 03.07.08 09:17.
има киокушин Нови пазар и аз ти говоря общо за састезанията не за това кое предстои.
казано от Vasko на 03.07.08, 08:36:
Васко, може да прочетеш моята тема, която скоро публикувах. Глюкозаминът е пряко свързан с нещата, които съм описал там - прочети статията, която съм линкнал.