02.07.08
20:43
Здр на сички зна4и на 17год съм 175 бях 73кг свалих на 68 пия л карните и прая кардио лицеви опори и дигам леки гирички но основния проблем ми е корема не пада и не пада на нвд съм зна4и 10 чеса ставам ям прясно мялко с овесени ядки 13 чеса пуешко на скара с салара ползвам зехтин 15чеса пак някво месо 4-30 Л карнита 5 чеса трен 30 мин лицеви и кофички набирания разни такива и 30 мин ска4ане на въже 6 чеса ям последно пилешки гурди само понеделник прая зареждащ ден сус банани и картофи моля помагаите моля ви че съм отчаен :(
никои ли няма да помогне :( какво да променя в режима къде бъркам че не свалям повече :(
Не мога да разбера какво толкова имаш да сваляш ? 175 см на 68кг. даже ми се струва малко ?
Не ми се четеше целия първи пост заради правописа, но споделям мнението преди моето. 175 см, 68 кг - то дори 73 са много малко за този ръст, а ти дори ги намаляваш. По този начин нормално е да не върви - ти реално се бориш срещу здравия разум, освен срещу килограмите. Спри да правиш кардио, започни да хапваш яко и започни да вдигаш тежки гирички, а не леки. В момента имаш остра нужда от поне 10на килца отгоре, а не от плочки. Може би затова и тялото ти се съпротивлява.
да секи така ми касва че били малко ма чак лекаря ми вика кув е тос корем от тебе само корема ми е проблема него искам да махна
пффф ми немога да дам снимка като седна и става на пластове като на мно дебелите иначе сичко си ми е ок ще продъжавам НВД и карио пък ще видим
04.07.08
06:51
Мдам и аз съм така - 179см., 75кг. 20год. Нагоре се харесвам, обаче пустия корем ... НВД и кардио, т’ва му е майката.