07.01.05
18:09
Здравейте, една моя позната е около 163см, 55кг, и по-голяма гръдна обиколка - 100см. Тя иска да отслабне, но се опасява че гърдите и може да се отпуснат и увиснат. бихте ли ми казали начини за стягане на бюста. за “оиливането” с хладка вода знаем ... други има ли ?
07.01.05
19:00
Подходяща диета, да отслабва ПОСТЕПЕННО, иначе не само гърдите й ще увиснат. Тя и без това няма кой знае колко да сваля, но да сваля бавно. Лицеви опори и обливане на гърдите със студена вода или масаж с кубчета лед; подранващ крем/лосион за тяло.
/не говоря от личен опит, приятелки са споделяли какво действа при тях/
07.01.05
19:41
мерси много. Някой друг ако знае нещо да каже. :)
Гърдите ще спаднат ,неибежно е .Това си е все пак мастна тъкан .Но тренировките с тежести, ще укрепнат и стегнат мускулите на гърдите,което ще допринесе за по добра визия .Както е написано в по-горният пост-диетата е много важна !В никой случай да не прилага зверски и необмислени гладувания,да намаля калориите постепенно ,да се храни честичко и правилно (за това инфо в сайта има достъчно ).
Това е от мен засега :)
07.12.05
19:32
хора помогнете ми!как да направя гьрдите си по големи? грьдната ми обиколка е 88см,ако знаете не6то за оголемяване на бюст-пи6ете!!