03.07.08
13:10
Не намерих подобна тема затова искам да попитам креатина ще ми помогне ли и до каква степен ако не ходя на фитнес секи ден интензивно спортувам и сега ще почвам една програмка за одскок и се чудя дали да си зема креатин.И към него да зимам ли и глутамин или това са излишни пари.Благодаря.
никак не е ло6о като вариант,креатин с глутамин го дават като мн.добра комбинация,ефекта бил като стероиден,аз сега взимам и двете добавки,навсякаде пи6е разли4ни варианти като на4ин на приемане.Аз взимам 30мин.. преди тренировка креатин 5гр.и 30мин.след тренировка две капс.глутамин и една преди сан. :)
03.07.08
18:57
Еми аз питам конкретно за спорт(баскетбол) и ще правя програма за крака(за отскок) и за това питам а за киселините колко струват знаете ли.
03.07.08
19:51
казано от alhimika на 03.07.08, 17:18:
никак не е ло6о като вариант,креатин с глутамин го дават като мн.добра комбинация,ефекта бил като стероиден,аз сега взимам и двете добавки,навсякаде пи6е разли4ни варианти като на4ин на приемане.Аз взимам 30мин.. преди тренировка креатин 5гр.и 30мин.след тренировка две капс.глутамин и една преди сан. :)
Аз съм ги пил и нищо стероидно се съм видял. Но може би при всеки е различно