Креатин и глутамин

PR

03.07.08
13:10

Не намерих подобна тема затова искам да попитам креатина ще ми помогне ли и до каква степен ако не ходя на фитнес секи ден интензивно спортувам и сега ще почвам една програмка за одскок и се чудя дали да си зема креатин.И към него да зимам ли и глутамин или това са излишни пари.Благодаря.

03.07.08
17:11

Според мене са изишни пари.Вземи си витамини аз ти препоръчвам омега 3.

03.07.08
17:18

никак не е ло6о като вариант,креатин с глутамин го дават като мн.добра комбинация,ефекта бил като стероиден,аз сега взимам и двете добавки,навсякаде пи6е разли4ни варианти като на4ин на приемане.Аз взимам 30мин.. преди тренировка креатин 5гр.и 30мин.след тренировка две капс.глутамин и една преди сан. :)

PR

03.07.08
18:57

Еми аз питам конкретно за спорт(баскетбол) и ще правя програма за крака(за отскок) и за това питам а за киселините колко струват знаете ли.

03.07.08
19:51

казано от alhimika на 03.07.08, 17:18:

никак не е ло6о като вариант,креатин с глутамин го дават като мн.добра комбинация,ефекта бил като стероиден,аз сега взимам и двете добавки,навсякаде пи6е разли4ни варианти като на4ин на приемане.Аз взимам 30мин.. преди тренировка креатин 5гр.и 30мин.след тренировка две капс.глутамин и една преди сан. :)

Аз съм ги пил и нищо стероидно се съм видял. Но може би при всеки е различно

04.07.08
18:41

ако е само за баскетбол мисля 4е няма смисал от тези добавки,по добре си вземи някои витамини или протеин,6то се отнася до стероидния ефект така сам 4ел и мисля 4е при всеки 4овек е индивидуално,аз от скоро ги взимам двете добавки заедно :coolsmile:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1