05.07.08
16:37
Здравейте на 18 години съм 80кг,180см,зад гърба ми има 2-3 години стаж в залата с няколко месечни почивки и след като съм взимал Креатин+Глутамин,Аминокиселини,съм решил тази есен да си почъ4ам един “mass stack” от САЩ.Хранителните добавки са:
Протеинчето-Whey Gold Standart 5,15lb
Азотен бустер-Animal Pump
Витамини-Animal Pak
BCCA-Purple Wraath (CL)
Така въпросът ми е дали въпросните BCCA ще съ ми от полза за възстановяването след тренировка и дали няма да попречат на тренировката ми за мусколна маса защото са с разклонена верига.
Другото нещо което ме мъчи е доставката.Много хора са поръчвали от Netrition.com на едни им идва доставката за невероятно бързо време др.пък се бавят месеци ,а има и случай когато митницата в БГ им задържа пратките защото са прекалено скъпи,големи.На мен пратката ще ми излезне с цена 135$+доставка 60 долара мисля че беше не съм 100%сигурен там някаде и ще стане кам 200 долара.Незнам дали ще мини надявам се но мисля да пробвам да напиша на сайта да ми напишат по малка фактура например както съм чел под 100$.Другият варият е да ми го купят от USA и да ми го пратят по колет но незнам дали цената на доставката ще е горе доло същата или дори по скъпа.Четох статия в gohard че така дори било по лошо защото излизало по скъпо и по несигорно някакви си такива.МОЛЯ ТЕЗИ КОИТО СА ПО ОСВЕДОМЕНИ ДА МИ ПОМОГНАТ КАТО НАПИШАТ ПО НЯКОЙ КОМЕНТАР.
Темата беше редактирана от emzo на 06.07.08 16:14.
казано от baisvetlan на 05.07.08, 16:37:
Здравейте на 18 години съм 80кг,180см,зад гърба ми има 2-3 години стаж в залата с няколко месечни почивки и след като съм взимал Креатин+Глутамин,Аминокиселини,съм решил тази есен да си почъ4ам един “mass stack” от САЩ.Хранителните добавки са:
Витамини-Animal Pak
BCCA-Purple Wraath (CL)Така въпросът ми е дали въпросните BCCA ще съ ми от полза за възстановяването след тренировка и дали няма да попречат на тренировката ми за мусколна маса защото са с разклонена верига.
Другото нещо което ме мъчи е доставката.Много хора са поръчвали от Netrition.com на едни им идва доставката за невероятно бързо време др.пък се бавят месеци ,а има и случай когато митницата в БГ им задържа пратките защото са прекалено скъпи,големи.На мен пратката ще ми излезне с цена 135$+доставка 60 долара мисля че беше не съм 100%сигурен там някаде и ще стане кам 200 долара.Незнам дали ще мини надявам се но мисля да пробвам да напиша на сайта да ми напишат по малка фактура например както съм чел под 100$.Другият варият е да ми го купят от USA и да ми го пратят по колет но незнам дали цената на доставката ще е горе доло същата или дори по скъпа.Четох статия в gohard че така дори било по лошо защото излизало по скъпо и по несигорно някакви си такива.МОЛЯ ТЕЗИ КОИТО СА ПО ОСВЕДОМЕНИ ДА МИ ПОМОГНАТ КАТО НАПИШАТ ПО НЯКОЙ КОМЕНТАР.
Не мога да ти помогна с доставката на добавките.... И на мене ми се иска да си поръчам от USA :)
За протеина които си харесал е добър, но този може би е по-добър: syntraxbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemid=36 /(натурален) syntraxbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=43&Itemid=36
Ето и бавен протеин: syntraxbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=34&Itemid=36
Ако не ти се дават толкова пари за нектар, вземи АСН Американ уей :)
БЦАА ще ти помогнат за покачване на мусколна маса, по-бързо ще се възтановяваш с тях :) На АСН таблетките са бая изгодни цена/качество... Азотен бустер-Animal Pump не мога да ти помогна нямам наблюдения върху тях, но знам че не са от най-безвредните....
Витамини омега 3
казано от teodor192 на 05.07.08, 17:07:
Азотен бустер-Animal Pump не мога да ти помогна нямам наблюдения върху тях, но знам че не са от най-безвредните....
ХАХАХАХХАХААХАХАХАХАХАХА моля те,не говори глупости.
05.07.08
18:12
казано от Д.Въчев на 05.07.08, 17:16:
казано от teodor192 на 05.07.08, 17:07:
Азотен бустер-Animal Pump не мога да ти помогна нямам наблюдения върху тях, но знам че не са от най-безвредните....
ХАХАХАХХАХААХАХАХАХАХАХА моля те,не говори глупости.
x2 ;)
и немога да разбера защо пичът на всеки пост предлага продукт на Syntrax да си купи някой, добри са но малко прекалява с рекламата. А за фактурата не ми се вярва да има такъв варянт, на бележките си пише вс. шиипинга и цената на продуктите :S
05.07.08
18:17
Да но не ми отговорихте на въпроса от сайта ли ще е по надеждно да се поръча или приятел да ми го прати от USA
05.07.08
19:43
казано от baisvetlan на 05.07.08, 16:37:
Витамини-Animal Pak
BCCA-Purple Wraath (CL)
Добър избор! :coolsmile:
@Д.Въчев
Не са от най-безвредните:
http://www.bb-team.org/articles/1617/
http://www.bb-team.org/articles/1609/
http://www.bb-team.org/articles/1616/
http://www.bb-team.org/articles/1612/
Няма да правя реклама, извинявам се не е коректно :(
06.07.08
12:48
До колкото разбрах искаш да ти сложат invoice за $45 за да не плащаш мито ? Аз като поръчвам редовно си им пиша макар, че на митницата не винаги правят проблем, но да се застраховам. Пишеш първо на Enter any special instructions for the shipping company да не ти слагат фактура с общата цена на колета и после на Enter any special instructions for Netrition regarding this order пишеш да не слагат фактура с общата цена на колета, а да сложат фактура до $45 за да избегнеш таксите(митото). Винаги като ми престигне кашончето и гледам, че ми слагат invoice за 40 и нещо долара(до $45) а вътре дори и да го отвориш има лист, на който са написани само имената на продуктите без цени и така ...
Мнението беше редактирано от difference на 06.07.08 12:58.
06.07.08
13:32
това се нарича полезна информация,мерси да се нядяваме че няма да има проблем с поръчката.Дали от сайта да си поръчам или от приятел по колет как мислиш???
Мнението беше редактирано от baisvetlan на 06.07.08 13:35.
06.07.08
13:44
Ами аз досега съм нямал никакви проблеми, дори последният път(преди 3 дена) бях приятно изненадан от времето за доставка, което беше 8 дена.
06.07.08
14:28
Доставката голяма ли беше,и на каква стойност.
06.07.08
14:31
Ами не беше голяма. Струваше $110.
06.07.08
15:17
Значи за мойта която е 135$ без доставката не би трябвало да има проблеми “нядявам се ” :)