29.06.08
16:07
Днес на 29ти Юни 2008г. загина един от най-великите български музиканти - Димитър Екимов .
Инцидента станал около 11 часа над гара Яна, на излизане от София . Движел се с мотоциклет Сузуки с много висока скорост и изгубил управление . При удъра починал на място .
Повечето от вас най-вероятно също така знаят , че Дими беше един от най-големите фитнес маниаци в България .
Дими имаше съпруга - Ива Екимова и малка дъщеричка - Дара .
Моите искрени съболезнования на семейството му ;(
ПОЧИВАЙ В МИР ДИМИ ! ! !
Темата беше редактирана от SeverusSnape на 29.06.08 16:38.
29.06.08
16:20
Сега научавам:(((( Мир на душата му. Освен всичко друго, той беше и добър лекар.Голям удар зя хубавото семейство.
29.06.08
16:37
Беше един от най-добрите гинеколози ... Също така се занимаваше и с дистрибуция и реклама на някои от най-добрите медицински продукти на пазара ... Ужасно тъжно е , че стават толкова ужасни неща ... особено с толкова млади хора ...
29.06.08
17:00
Дими остави красива и значима следа след себе си. Беше добър лекар, добър музикант и положителен модел за много млади хора. Ще го помним, вярвам че докато го правим, той ще продължи да бъде наоколо. Почивай в мир, Дими! Искрени съболезнования към семейството.
29.06.08
17:05
Лека му пръст.
Нелеп край за един млад човек с добро бъдеще.
За съжаление той става поредното доказателство на факта, че на пътя не е важно колко внимание привличаш, а колко отговорност проявяваш и не е важно колко бързо можеш да караш, а колко бързо можеш да спреш.
Умната на всички шофьори. Да не изпадат в такава ситуация, защото в нея няма значение кой си бил и кой си искал да бъдеш.
Тежък пример и жестоко наказание наистина, но тези, които не го познаваме можем да си извлечем поне тази поука!
R.I.P.
R.I.P.,Дими!Искрени съболезнования на всички негови близки!
P.S. Моля ви,карайте по-бавно!
Нека почива в мир ! :down:
Толкова много харесвах музиката му :down:
Хора, внимавайте по пътищата...!!!
Ооо това е ужасно !
Съболезнования на семейството му . :down:
Защо тези мъже карат , като луди ...
29.06.08
21:34
Кофти, да. Днес като прочетох в един новинарски портал не можах да повярвам, докато не потвърдиха информацията..
R.I.P.
30.06.08
13:15
За мъртвите само добро или нищо, но днес се позаслушах в новините.
Според петорна експертиза е карал с НАД 250 КМ/Ч на част от магистралата, която по скромните ми представи е завой....
Туй значи че той се е движел със 130 км. ч. или повече по - бързо спрямо всички участници в движението, които се движат с максималната позволена за магистралата скорост от 130 км.ч. и при това на завой. Т.е. все едно е фучал по магистралата с максимална скорост сред паркирали коли.
Били са трима и другите двама не са спрели... Може и да не са видели, не знаем, но всъщност те и да спрат не могат да направят кой - знае колко, казват, че като паднал в насрещното загинал мигновенно, т.е. представете си какво е останало от него при условие че е с каска и екипировка... Всички благодарят, че моторът е бил под голям ъгъл и не е успял да прескочи мантинелата, иначе казват при тая скорост е щял да избия бая народ, без значение от возилото...
Това... е хипер безотговорно и май не ние сега, а той тогава е трябвало да мисли за семейството си.
ТО на мотор със 100 една дупка на пътя може да значи смърт.
И се чудя: кога най - накрая ще има отнети книжки на мотоциклетисти? Тия са най - големите безобразници, не спазват нито движение в колони, нито знаци, нито платна, нито мигачи, нито скорост, нито предимство, а без да искаш да си подадеш ръката през прозореца и си го утрепал и ти си виновен.
Докато ги толерират, все ще е така. Катастрофите с мотор вероятно са най - големият процент от катастрофи спрямо броят на МПС-тата въобще. Единици са моторите, а почти няма моторист без поне една катастрофа, ама няма и кой да им въведе ред...
Днес ходих на ГТП... Чудно, ама при тази система аз не виждам на моторите как и къде някой им прави прегледи.
Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 30.06.08 13:25.
Лошо...но такива идиоти, които карат с безумна скорост са опасни освен за себе си и за останалите. Добре, че не е предизвикал повече смърт. Прост народ! Жалко за семейството му! Като имаш жена и дъщеря не може да го даваш толкова безразсъдно! Хич не ме интересува фитнес маниак ли е, прекрасен музикант ли е...ако заради подобен загубите близък човек, питам се аз няма ли да искате доживотен затвор без замяна?!
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 30.06.08 14:28.
Стоянчо е абсолютно прав! Четох че е карал с 250 км/ч. До колкото знам е имал малка дъщеря. Как ще се оправя без баща в този суров живот не знам...
Не мога да го оправая, но мога да го разбера. Аз не съм глава на семейство и въпреки това като карах ски от адреналин и еуфория съм си позволявал някои простотии... Но тези неща са в миналото и не бих поемал такива рискове в момента.
Преди 1 година се връщах към Варна с едно жигули... И си карахме съвсем спокойно по едно време едни мотоциклетисти идващи от Албена профучаха с бясна скорост покрай нас... Тогава си го помислих и няколко километра по-късно видяхме катастрофирал единия мотоциклет в насрещното. На около 100 метра след него беше и тялото на мотоциклетиста... А най-страшното беше, че се беше врязал в някакъв друг автомобил и не се знае какво е състоянието на неговия шофъор, който няма никаква вина за това, че оня мучу е решил да се трепе. Като си помисля, че на това място може да е всеки един човек направо настръхвам.
Трагична е загубата, особено за семейството му. Искрено им съчувствам. Но дано поне една такава смър има отзвук и послужи за пример. Съмнявам се това да стане, но дори и 1 човек да си даде сметка пак ще е нещо.
Мнението беше редактирано от tpd на 01.07.08 09:40.
01.07.08
10:02
Ае 260 км.ч. с мотоциклет вече не е адреналин братко... Вече си е безотговорно пъчене. При тази скорост прелитаща муха става на куршум, а прелитащо врабче - снаряд. Дупка на пътя е като бетонна стена. Тая скорост е страшна с ГЛ АМГ 65 а какво ли остава с пистов мотор.... Преди година един тука обезглави всички пътници в колата си с чисто нова бмв седмица с 240 по магистралата, заради неравност на пътя - три тонното возило с трима човека полетя във въздуха и се преметна по таван. Кешки ти стъпването на БМВ седмица, кешки ти мотор?
Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 01.07.08 10:02.
01.07.08
15:22
Поредният идиот по нашите пътища. Жалко за детето.