Кога да пия добавките?

XA

07.01.05
17:10

Тренирам от 3-4 години .отначало тренирах на лостовете и после вече започнах в залите. Но не тренирах много сериозно.Тренирах само когато имах свободно време.От един месец тренирам сериозно,имам си релеф и сьм 75кг и сьм висок 175. До сега не сьм исползвал добавки. Искам да пия аминокиселини. Вьпроса ми е кога трябва да ги пия-преди или след тренировка или двете. Какви аминокиселини ще ми препорьчате.

07.01.05
17:17

Веднага след ставане, преди лягане, преди и след тренировка, при основните хранения, просто се тъпчи с тях (тук усещам остри погледи които ще ме контрират).

Пробвай с 2700 на universal

07.01.05
18:08

Ако имаш добър хранителен режим не са ти нужни много добавки .
Аз бих ти препоръчал да си вземеш Super Aminos на Weider - един прием преди и един след тренировка . Амино 2700 също са добър избор.

07.01.05
22:05

аз  в момента пия амино на нутрим.пия ги по 3 капсули след тренировка (на гладно) и 3 преди лягане.Ако питаш мен си вземи BCAA (разклоненоверижни) на Universal.

07.01.05
22:25

A някой може ли да каже нещо за

АMINO ACID 3800 на BIOGAME
60 таблетки > 14.40 лв.

Заслужавали си това и имали ефект ??? :roll:

А и за креатин на Nutrition ... на етикета пише по патент на Universal
Мерси :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1