05.07.08
18:32
Може ли при НВД да се доставя част от белтъчините с извара обезмаслена и безсолна говоря .Също така може ли да се приема и кисело и прясно мляко с 0.1 % мазнини ?В момента в била се продава извара фитнес 250 гр за 1.35 има 24гр протеин 1.3въглехидрати и 0.7 мазнини на 100 грама ?смятам че е идеално???
05.07.08
19:12
Ще се повторя с емзо. Само едно не ми е ясно защо като сте на нвд ограничавате мазнините ?! Какво па реши че му е перфектното на това мляко ???
05.07.08
20:54
млякото е добро като хранителни стоиности и може да се използва според мен но лично мен ме “надува” и си позволявам само сутрин по чашка .А мазнините в млякото са от животински произход и затова взимам обезмаслено.Инъче мазнини като зехтин жълтъци мазна риба си приемам дори си правя майонеза с зехтин става много яко ...и не вреди толкова...
казано от ivaivalito на 05.07.08, 20:54:
А мазнините в млякото са от животински произход и затова взимам обезмаслено.Инъче мазнини като зехтин жълтъци мазна риба си приемам дори си правя майонеза с зехтин става много яко ...и не вреди толкова...
Нали не мислиш, че жълтъците са от растителен произход? :-) Трябва малко да се мисли, няма нищо лошо в животинските мазнини, но като ще ги изключваш и ще се пазиш от тях, поне разбери кои са те всъщност ;)
Моето мнение е че не пречат животинските мазнини в НВД-ВМ ... Поне при мен няма разлика от какъв произход е мазнината.
06.07.08
17:13
просто казвам че предпочитам мазнините да идват от риба ленено олио зехтин а то и печена сланина с кожата е мазнина но... :)