извара

IV

05.07.08
18:32

Може ли при НВД да се доставя част от белтъчините с извара обезмаслена и безсолна говоря .Също така може ли да се приема и кисело и прясно мляко с 0.1 % мазнини ?В момента в била се продава извара фитнес 250 гр за 1.35 има 24гр протеин 1.3въглехидрати и 0.7 мазнини на 100 грама ?смятам че е идеално???

05.07.08
18:40

Moже за изварата, млеката нямат място в режима.

05.07.08
19:12

Ще се повторя с емзо. Само едно не ми е ясно защо като сте на нвд ограничавате мазнините  ?! Какво па реши че му е перфектното на това мляко ???

IV

05.07.08
20:54

млякото е добро като хранителни стоиности и може да се използва според мен но лично мен ме “надува” и си позволявам само сутрин по чашка .А мазнините в млякото са от животински произход и затова взимам обезмаслено.Инъче мазнини като зехтин жълтъци мазна риба си приемам дори си правя майонеза с зехтин става много яко ...и не вреди толкова...

06.07.08
05:38

казано от ivaivalito на 05.07.08, 20:54:

А мазнините в млякото са от животински произход и затова взимам обезмаслено.Инъче мазнини като зехтин жълтъци мазна риба си приемам дори си правя майонеза с зехтин става много яко ...и не вреди толкова...

Нали не мислиш, че жълтъците са от растителен произход?  :-) Трябва малко да се мисли, няма нищо лошо в животинските мазнини, но като ще ги изключваш и ще се пазиш от тях, поне разбери кои са те всъщност ;)

06.07.08
15:07

Моето мнение е че не пречат животинските мазнини в НВД-ВМ ... Поне при мен няма разлика от какъв произход е мазнината.

06.07.08
16:15

Обаче едни говорят за НВД, други - за ВМ-НВД, а има разлика :)

IV

06.07.08
17:13

просто казвам че предпочитам мазнините да идват от риба ленено олио зехтин а то и печена сланина с кожата е мазнина но... :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1