08.07.08
09:31
Значи за този уред знам как да си го пусна и как да го ползвам, нищо друго..... Смятам да си купувам велоергометър до 500лв, но не съм запознат с водещите или поне качествените марки. Също и какви характеристики да гледам!? Моля за информация, който разбира да ми помогне в избора! Няма да откажа и сайт към предложенията. Мерси предварително!
08.07.08
09:48
Малко е като при колите - на късмет! Освен ако не си гуру, разбира се.
Гледай колко са дебели осите и свързващите елементи. Като се качиш да го пробваш виж дали няма да се клати и скърца. Трябва да е стабилен.
По принцип щом е за домашна употреба не би трябвало да имаш проблем. Моите наблюдения са скромни, но Kettler Vito(мисля, че така се казваше модела) е доста як. Знам за една зала която ползва такива и хем са домашни, хем досега не са се разваляли.
08.07.08
14:20
Зависи и какво търсиш като резултат. Спортният например е добре да има повечко дигитални функции - калории, пулс, евентуално отношения - среден пулс, изчисляване на лични данни и др. подобни.
Зависи и какво търсиш като резултат. Спортният например е добре да има повечко дигитални функции - калории, пулс, евентуално отношения - среден пулс, изчисляване на лични данни и др. подобни.
Нищо специално не търся. Трябва ми да свалям малко мазнини.... за друг по голям уред нямам място .....
Ами обикновенно но не винаги по-скъпото е по - добро.Гледай да е за повечко кг. за да се запази здрав за по дълго време.В Спорт депо-то имаше голям избор.
08.07.08
21:06
Нищо специално не търся. Трябва ми да свалям малко мазнини.... за друг по голям уред нямам място .....
Хайде бе?! :) А за мини степер?
Предпочитам велоергометъра ;) На тези степери им нямам вяра. Да не пускам друга тема вие какво бихте предпочели и защо?
09.07.08
14:53
Значи за този уред знам как да си го пусна и как да го ползвам, нищо друго..... Смятам да си купувам велоергометър до 500лв, но не съм запознат с водещите или поне качествените марки. Също и какви характеристики да гледам!? Моля за информация, който разбира да ми помогне в избора! Няма да откажа и сайт към предложенията. Мерси предварително!
Аз ти предлагам тоя
http://www.4fitnessbg.com/profile/%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D1%82%D1%8A%D1%80-cardio-perfect/
До 600 лв. Значи предложението на FZKTWGS ми харесва, но се спрях също и на този : http://www.sportdepot.bg/products/fitness/home/veloergometer/68-veloergometur
Каква е разликата между 6 кг и 9 кг маховик? И важно ли е да е по голяма тежеста?