tribulus terrestis

MR

07.01.05
23:42

някои пробвал ли е тази добавка и с какви фпечатления е останал от нея ?

07.01.05
23:55

Ами перфектно е братле. Добра билка е и аз лично доста ефект съм видял от нея. Повишава освояемоста на тестостерона.
по-здрави

AR

08.01.05
04:26

Трибестана е нещо чудесно.Ползвал съм го и много ми хареса как действа.Постигнах добри резултати в действителност напредвах доста бързо.Не е опасен и не води до увреждания но ако се ползва повече от 3 мееца може да почне да вреди.

MR

08.01.05
19:39

мерси момчета а каква марка да си зема оптимум,vemo99 или ...?

09.01.05
01:26

И на jk не е лош!
по-здрави

09.01.05
16:13

Абе седя и гледам цени - Трибестан на Софарма - 29 лв, Трибестфорс на Буро??? или нещо такова - 13 лв. И в двете едно и също количество Tribulus terrestris. До тук добре. Склонен съм да мисля, че високата цена на Софарма е заради търговското име - по цял свят продават билката и доколкото знам здраво се харчи. Не съм имал време да експериментирам кой от предлаганите продукти е по-добър, но пък за сметка на това ето какво направих. Както си гледах цените в аптеката, гледам отстрани един рафт с билки. Билката “Бабини зъби” ( което за тези, които не знаят е Tribulus terrestris ) в опаковка колкото на чай струва......0.70 лв :idea:  Взимам аз, чета на кутийката - трябва да се свари една чаена лъжичка в еди колко си вода и да се пие три пъти на ден. Купих си 5 кутийки - смешна работа, 3.50 :D и си ги варя като чайче. Не го пия това количество три пъти на ден, а на веднъж ( абе верно все едно чай, даже си го подслаждам с мед ). Не знам дали е същото, но аз не смятам, че е нужно да давам 30 лв. за това, че някой ми е смлял и сложил в капсулка нещо, което струва 40 пъти по-малко :?
Не насаждам мнението си, просто давам повод за размисъл. И без това ни дерат кожите за всичките така нужни ни хранителни добавки, витамини, минерали, а да не говорим за по-здрав зоб...

09.01.05
19:56

Има три неща върху които да се замислиш:
1. Дали при температура 100 градуса стероидните сапонини не се унищожават?
2. Дали въпросната една (или 3 лъжички дневно) ти осигуряват същотото количество сапонини.
3. Капсулите за които говориш не са просто със смлян трибулус, а са екстракт, като мисля, че бях чел за Трибестана, че концентрацията беше от порядъка на 20-40 към 1.
При всички положения трябва да пробваш и двете, да измериш хормоналните си нива и тогава да излезнеш с някаква теза по въпроса. Аз лично съм пил на Вемо-99 (17лв) и на Буров (13лв) и съм останал с впечалтление, че двата продукта са практически с еднакво съдържание на сапонини..

09.01.05
23:06

[quote author=“perlsite”]Има три неща върху които да се замислиш:
1. Дали при температура 100 градуса стероидните сапонини не се унищожават?
2. Дали въпросната една (или 3 лъжички дневно) ти осигуряват същотото количество сапонини.
3. Капсулите за които говориш не са просто със смлян трибулус, а са екстракт, като мисля, че бях чел за Трибестана, че концентрацията беше от порядъка на 20-40 към 1.
.......

Ами прав си. Сигурно се разпадат. Не знам дали ми осигуряват и същото количество в-ва. И все пак древните още са открили ефекта от тази билка, а те определено не са разполагали с в-вата и центрофугите, с които днес извличат сапунините и там купчината други неща.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1