Първи потеин

AL

07.07.08
11:58

За първи път пия протеин взех си суроватка на една немска фирма Nutrition Discount и след като го пия малко ме дразни на гърлото след това нормално ли това дразнене ?

07.07.08
12:14

Ами възможно е, ако е с някви гадни пдсладители. Принципно не съм усещал никога подобно дразнене.

SA

07.07.08
18:16

Ми,нормално.От къде взе протеина? Защото до сега съм нямал оплаквания от НД и имам впечатления,че е една от класните фирми на пазара ;)

AL

08.07.08
06:18

от магазин за хранителни добавки си го зех обаче нямаше мерителна лъжичка вътре и също забравих му името на тва кадето го слагат под капака като целуфан нямаше и малко ме съмнява а дразненето е било щото не го бях разбил хубаво след тва го разбивах с пасатора и нямам оплаквания

Немците не допускат средно качество :) Дисциплината още я има :)

Може да те дразни като не е доразбит, има соя или много много силен подсладител. В случая си открил решението на проблема :)

AL

09.07.08
05:54

протеина явно е добър лагодаря ви за коментарите

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1