Проблем с коремните преси

09.07.08
09:48

Новобранец съм относно коремните преси, от скоро ги правя, но ме тревожи едно нещо. Става въпрос за раничката, която ми се образува отзад, почти накрая на гръбначния стълб. От вдигането и свалянето на торса и ми се протрива кожата после ужасно ме боли. Иначе си постилам едно одеало сгънато на две и върху него, не е да кажем че ги правя на земята направо. Не знам, бъркам ли  :roll:

09.07.08
09:58

Пробвай с крака свити в коленете.Смени и дрехите с по удобни.

09.07.08
10:02

Така не се ли натоварва много кръста, че аз така и така ги правя с ръце кръстосани пред гърдите, за да не ме боли

09.07.08
10:13

Имам предвид краката да не се отделят от земята просто ги свиваш.
http://www.youtube.com/watch?v=bbFJRIZ4qD0
Имам предвид първия вариант който показва.

09.07.08
10:21

Ясно.. не знам как ще е , ще пробвам  ;-)

11.07.08
18:11

Най-важното:кръстът да е долепен до пода!

04.08.08
08:58

Нещо ми е много трудно да правя коремни преси със свити крака, да не кажа непосилно... не знам май ще трябва да потърся някаква алтернатива-някакви упражнения. И все пак съм останала с впечатлението, че коремните преси са най-ефективни.  :roll:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1