Протеин или гейнер?

07.07.08
09:56

Искам да попитам за бърз метаболизъм коя добавка е по добра за покачване на маса?

07.07.08
15:12

според мене гейнер но в комбинация с нещо.

NI

07.07.08
16:51

Протеин + бързи въглехидрати(банан, мед, шоколад, декстроза) преди и след тренировка.

09.07.08
17:51

гейнер+креатин+амино

09.07.08
20:28

Аз съм за протеин в комбинация с нещо - амини, ВСАА, глутамин...и т.н. Принципно не е добавката ключовата, а хранителния режим.

10.07.08
16:25

Ми тогава кой протеин е най-добър за мен(бърз метаболизъм)?.Млечно-яйчен или суроватъчен.Млечния знам ,че е бавен протеин ,а суроватъчния е бърз и е за след тренировка.А за храната знам ,че е на 1-во място.

11.07.08
07:46

Зависи от финансовите ти възможности. Ако бюджета е неограничен - купи си Нектар. Ако парите са от значение - Американ Уей ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1