26.03.04
20:31
Така на ден трябва около 2гр протеин,6,7гр. въглехидрати и т.н.
Ок,обаче аз имам толкова бърз метаболизъм че за 1,МАКСИМУМ 2 часа усвоявам поетата храна,така че аз още на 4,5-то хранене от деня съм исвоил всички нужни съставки за тези 24 часа,а в същото време до края на деня(и периода в които заспивам) остават поне 8,9 часа.Така дефакто аз мога да направя още минимум 5,6 хранения-което е още 140 гр. протеин,сумати и въглехидрати и т.н.Значи аз ако не направя тези 5,6 храненията през час ще стигам до ужасен катаболизъм,нали така?Тогава защо навсякъде се пише за усвояване на толкова малко храна?????????????????????????????????????????????????????
Сигурен съм че модераторите знаят затова ги моля да ми помогнат защото не знам как да се храня пък и так ще ми излизат сумати и пари.
А по какво съдиш че си ги усвоил? Огладняваш или....?
А ако ги усвояваш няма нищо по хубаво от това. А и както знаеш всеки е различен.
26.03.04
22:32
Съдя по това че не ходя през час до тоалетната,а и като помисля за храна не ми прилошава и може да се каже че съм гладен.
Пък не е точно така че няма нищо по хубаво от това,защото излизат към минимум 300 лв. на месец.
27.03.04
02:10
Братле, би било романтично това, което казваш да е истина, ала зная, че картинката е друго. Това дето ходиш до кенефа са хранения предни и по-предни. Щещ не щещ имаш краен запас ензими и времево/количествен капацитет за производството на нови такива. Протеините се смилат, след което усвояват за 3 до 5 часа, захарите от 15 мин до 3 часа в зависимост от броя на мономерите във веригите си, мазнините за около 1/2 до 2 в зависимост от това колко наситени са - някои немогат да бъдат усвоени, други направо сами се всмукват, но като цяло са лесносмиалеми. Не си яж цялата норма, за 6 часа щото ще изхвърлиш над 50% от нея след 6 до 12 часа! Смляна - да, усвоена - да, но колко?
27.03.04
09:04
Ок.Но след всяко хранене имам чувството че мога да поема още храна и да я усвоя или инстинкта в случая не трябва да играе роля,а и 1 час след хранене се чувствам гладен и започвам да се чудя дали сега няма да започне да се стига до катаболизъм ако не приема храна(нормално ли е да се чувствам гладен)?Пък това за времето за което се усвояват различните съставки прословутият Билдер-Биджи беше казал обратното че протеините се смилат наи бързо,след това са въглехидратите и наи бавно мазнините?
28.03.04
15:41
Не ми се ще да вярвам, че Биджи би изтърсил такава глупост!