06.07.08
12:29
дълго мислих преди да пусна тази тема, но ето я все пак, надявам се да не съм постъпил безсмислено!!!
“Екологичният Звук на Варна” се провежда за втора година на поляната Харман Ери в местноста Аладжа Манастир. Тази година първата нощ в петък ще има техно музика от варненски селектори, от мелодично до хард техно. Събота през деня музиката ще варира в следните стилови насочености, Амбиент, Ноиз, Дъб, Дъбстеп, Брейкбйит, Дръм енд Басс, Джангъл, Рагга Джангъл, Раггакор, Брейккор,Хардкор,Габбатек.
циркови представления с огън съчетани и жонглиране от “Огнем” в почти пълен състав. евентуално има възможност за тренировъчен лагер, при наличие на желаещи.
Вход за двете вечери 10 лева а цената ще е 7 лева на единично посещение петък или събота.
за повече информация, снимки, програма посете този сайт:
http://fest.gaddict.net/
все още не е напълно готово но все пак може да го посетите ако проявявате интерес!
;-)
Темата беше редактирана от Стефан Симеонов на 10.07.08 08:25.
сайта е ъпгрейдван с нужната информация, ако проявявате интерес заповядайте да го прегледате!
10.07.08
08:25
Не знам какво да ти кажа. Не е безмислено, но е под въпрос дали не е грешно. Иаз имам какво да рекламирам в този форум, но не го правя.
Спирам темата като рекламна.
Ако желаеш, обърни се към Димитър Михайлов, той най - компетентно може да прецени е ли е или не е и може да ти я отключи.
Поздрави!