10.06.08
16:08
Някой използвал ли ги е и какви му са впечатленията от суплиментите на Trec Nutrition.Защото един приятел се върна от Полша и ги похвали.Благодаря за отговорите предварително. :)
Здравей.... аз съм ползвал няколко техни продукта.Единият беше “NitroBolon II” страхотен продукт, спомага за по-голямо напомване и което най-много ме изуми от него е че 1 месец и малко вече откакто съм го спрял си запазих размерите които дигнах от него...Съшо така до скоро пих и “Amino Whey System” вътре са с суроватъчен протеин (и си миреше на такъв)...с две думи бих казал, че са много добри за цените на които ги предлага.
11.06.08
13:20
Аз съм използвал от тази фирма AminoMax 6800,глутамина и протеина .Останах много доволен.Много качествени суплименти.
Ха, най-накрая да видя и в български форум некои да пише за тия поляци. Чак се регистрирах по тоя повод :coolsmile: . Значи аз на Трек пробвах им Кленбурексина преди около две години като бях в Полша. Те това е такъв бърнер че ти топи не само мазнините ми не знам кво още. Много добро просто. Сега съм в Англия и ги не бех срещал на тоя зачукан остров докато едно приятелче не ме светна че ги вкарвали и в Бг. Та вече 3 пъти ми праща некакъв протеин Isolite. Тва направо цепи мрака.
И къде в България ги продават тия бебчета?
При търсене ми излиза вносител в Пловдив, но сайтът не се отваря.
25.06.08
14:20
Рекламка?
Ми аз на тях реклама в Бг сайт още не съм видел. А не знам и кой ги внася, ма моя познат ги взима от Пазарджик, та нищо чудно да ги внася некой там некъде Пазара или Филибето. Ако му кажа ше пита. armando kой е сайта дето им го търсиш?
11.07.08
14:06
Trek Nutrition се внасят от една пазарджишка фирма.Скоро се очакват реклами по радио Витоша.Доколкото знам вече имат търговска мрежа в големите градове.В Пловдив тяхни продукти могат да бъдат закупени от FitFactor.Даже при първа покупка можете да използвате отсъпка от 15% върху един продукт (по избор).
Иначе съм много доволен от тази фирма.Използвах L-Carnitin + Green Tea на капсули и според мен това е един от най-добрите л-карнитин продукти на пазара.
П.П. Фирмата е Полска,но суплементите са от САЩ,а само се пакитират в Полша. :)
11.07.08
16:14
От доста скоро и ние ги качихме при нас...
18.07.08
13:57
Здравейте!
Искам да попитам за Кленбурексин-а на Trec…
Някой ползвал ли го е и какви са му отзивите?
18.07.08
14:15
казано от sasch на 18.07.08, 13:57:
Здравейте!
Искам да попитам за Кленбурексин-а на Trec…
Някой ползвал ли го е и какви са му отзивите?
Ако си беше направил труда да прочетеш цялата тема,
щеше да си отговориш на въпроса.
18.07.08
15:53
Аз си направих труда да прочета цялата тема! Щом задавам въпрос значи искам и друго мнение!(освен горепосоченото)
Като гледам не отговаряш на въпроса ми.На такава реплика като твоята и се вика СПАМ!
еми сега зеам креатин монохидрат на трек и след 15 ден сам доста доволен от резултатите аз си го взех от пловдив магазина беше фитфактор там срещу стоматологичния факултет
На тая фирма последното което пробвах се казваше нитроболон. Много е мощно. Идва ти много сила и се чувстваш яко напомпан. Въобще от тоя магазин ме зареждат с много здрави продукти, които идват на съвсем прилични цени.
15.01.09
18:51
Аз ползвах Нитроболон 2 на тази фирма.Брутално напомпване!И за запазване на резултатите по-добре комбинирайте с креатин след това... А въпросът ми е, някои ползвал ли е CM3(три креатин малат-а) на TREC и какви са отзивите? :)
Мнението беше редактирано от Magnificent на 15.01.09 18:53.
хубави са наистина но са нереално скъпи
http://trec.home.pl/sklep/clenburexin-kapsulek-p-91.html
това идва към 20лв
а тук в Бг е 45 лв
Еее ми то много ясно че в страната производител ще са по-евтини. Ти как я мислиш - в Бг. да са по-евтини от Полша ли :lol: Та това даже и с китайските стоки не може да стане :lol: :lol: :lol: А какво да говорим примерно за Англия. Понеже тука ги няма съм принуден да търся хора от Бг да ми ги карат и когато няма как я закъсвам и се принуждавам да използвам секви там Weider, Optimum, Nutrend, Universal и Yates., които при мен имат съмнителни резултати а ми струват поне 1,5 пъти повече от всички на тия поляци. Защото другият ми най-евтин вариант е да дам 29-31 евро и да си ги поръчам от Ирландия, където вървят по толкова. За това качество, продуктите им са направо евтини. И то в Бг са май най-евтини от навсякъде.
13.03.09
19:37
да ви кажа ползвал сьм creatine CM3,NITROBOLON,I VS AMINO I PROTEINI и от всички продукти сам много доволен !
13.03.09
21:17
По случайност съм личен приятел с човека, който ги внася, често пазарувам в неговия магазин и съм най-редовния посетиел в неговата зала. Снимката която се мърди в ляво на аватари ми е от същата зала. Пил съм карнитините им - на ампули и течния, смея да кажа отличен ефект.
Цените разбира се че са завишени и ни-най-малко не защитавам дистибуторите, сам се упреквам, че не си взех от Полша като бях миналата година по това врме. Все пак, поне според тогавашния курс 49 злоти са почти 30 лева, а не 20.
Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 13.03.09 21:18.
08.12.09
19:01
Някой да е ползвал гейнера на Трек Нутришън (XXL Mass/Max (не мога да се сетя как точно беше)). Какви впечатления имате? До колкото разбрах всичко на тази фирма е качествено. Ненужно е да питам за Нитробулон 2, вече достатъчно разбрах. Начинаещ съм в бодибилдинга и съм на 15 години. 180см съм висок и тежа 65 килограма. Целта ми е покачване на мускулна маса и след това оформяне(за оформянето като му дойде времето...). Искам да стана 75-80 килограма. Вече си взех гейнера и нитробулона и от утре започвам да ги взимам, но все пак искам колкото се може повече мнения...
П.С. Магазина, от който купих продуктите е Fit-factor на бул. Христо Ботев в Пловдив. Срещу военна болница е точно. Няма как да се пропусне, има картина на цялата витрина със секси момиче и мускулест афроамериканец... Стига с рекламата :D
Мнението беше редактирано от Qvor Mavrov на 08.12.09 19:03.
Днес си взех протеин и течен л карнитин от въпросния магазин в пловдив и ми се струват надежни продукти , повече информация ще имам след 1 месец, ако съм доволен ще си взема нещо по сериозно като гейнер
24.01.10
16:37
Току-що ми просветна, че л-карнитина на Trec Nutrition всъщност е течна капсула, което го прави, предполагам, доста по-бързо усвоим и ефективен в сравнение с другите подобни продукти на същата цена. Струва си. Аз си го купувам от фитнес залите, понеже нямам за цел да го взимам свръх-редовно - 35ст. е хапчето :D А го има навсякъде.. Не съм сигурна, дали не е разпространен, понеже съм от Пазарджик, а някой спомена, че пазарджиклии ги внасят продуктите.
Немога да коментирам качеството на л-карнитина им и дали се усвоява по-бързо, но ако не го взимаш редовно само го хабиш. В този спорт едно от най-важните неща е постоянството. За 1-2 седмици с л-карнитин нищо няма да направиш ако ще и газообразен да е. То и цял месец да го взимаш пак може нищо да не постигнеш, без правилна диета и тренировка ;)
Мнението беше редактирано от Конан на 24.01.10 17:55.
Абе и аз гледам тука на Трек silabg.com/bg/2591-TREC-Lcarnitine-1200mg-60tabs.html л-карнитина много на далавера ми изглежда 18 лв 60 капсули по 800 мг , да няма някаква хватка тука ;)
TREC ClenBureXin - 45 лв.
Gaspari Nutrition Cytoline V2 - 50.99 лв. (от Bodybuilding.bg)
Ползвал съм продукта на TREC и усетих единствено липсата на 45 лв. от портфейла ми! Срещу още 5.99 лв. ще имаш продукт,който наистина работи. И то прекрасно! ;)
24.04.10
08:04
cm3, i nitrobolon sa dobri
Мнението беше редактирано от devilchaser на 03.10.10 15:46.
09.07.10
13:57
ClenBurexin - си е супер! свалих над 15 кг с него и течния Л-карнитин на Трек от 105кг за 9 седмици съм на 90кг - това ако не е добър бърнър незнам кой, доста бърнъри съм изпил и от този определено съм много доволен.
18.09.10
11:18
Препоръчвам креатин кре-алкалин на Трек , без станичните ефекти на монохидрата, изпробвано и ще се пробва пак, течни аминокиселини 16500, задължително, целия ми хладилник е пълен с протеини на Трек последния който взех е Perfekt с промо на 900 от 750гр, от година не съм сменил тази марка, значи се радвам на резултатите, и Л-карнитин течен и глутамин пудра, работят НО НЕ ПРАВЯТ ЧУДЕСА, в комбинация с един тон пот, са уникални :)))))))))))
Мнението беше редактирано от Atanas Terziiski на 18.09.10 11:28.
18.09.10
11:28
a, и Нитро Болона е бетон и изпробван веднъж, за другите, смески не знам и не гарантирам :)
Мнението беше редактирано от Atanas Terziiski на 18.09.10 11:31.
31.01.13
21:53
Всички суплементи са ми на ТРЕК. Изключително съм доволен от тях. Значи който не е пробвал Нитроболона да го опита задължително. Иначе да дам някакава информация от личен опит. Пробвал съм Нитроболон, Гейнъра Мас ХХЛ, Казеин, Аминокиселини ДжиФорс, Глутамин, Трикреатино малат ... дано да не съм забравил нещо. Адски съм доволен от всички продукти. Качеството е на високо ниво.
31.01.13
22:04
Лично мое мнение една от най-добрите фирми предлагани в цяла България а за Изолат 100 и критиците запазват мълчание :)
По здрави.
Мнението беше редактирано от Иван Иванов на 31.01.13 22:05.
казано от Георги Стоянов на 31.01.13, 21:53:
Всички суплементи са ми на ТРЕК. Изключително съм доволен от тях. Значи който не е пробвал Нитроболона да го опита задължително. Иначе да дам някакава информация от личен опит. Пробвал съм Нитроболон, Гейнъра Мас ХХЛ, Казеин, Аминокиселини ДжиФорс, Глутамин, Трикреатино малат ... дано да не съм забравил нещо. Адски съм доволен от всички продукти. Качеството е на високо ниво.
За съжеление Нитроболона вече не струва, няма нищо общо с това което беше - развалиха му качеството, както и на много други техни продукти, аз също бях голям фен на Трек ползвал съм много продукти на тази фирма, но развалиха много качеството което е жалко
31.07.18
21:50
Поръчах си от българския им сайт dibencozide,но ми изпратиха същия продукт,но с двойно по малко съдържание на активната съставка и в друга опаковка.Загубиха ме завинаги като клиент.dibenciozide ми действа добре но вече ще го търся от други места или ще пробвам на други фирми.