samo za razbirachi

Темата е заключена.
CR

11.07.08
21:57

zdr maniaci nachi problema e 4e sam mn kloshtaf ne6to 190 pak sam 78 kila… isakam da ka4a kila kolkot se moi po barzo treniral sam predi 2 god seriozno sq se zaribix pak na 19 g sam. molq za menenia ot hora koito razbirat…vaprosa mi e za broq na yprajeniata seriite i povtoreniqta dali shte mi e mn tejka slednata programa kak da q napravq :
pon.- gurdi 5x3x10
vt.-triceps 4x3x10+prasec 3X50
sr.-gryb 6X3X12
4et.-biceps 3x3x10+korem 2x20
petuk-ramo 4x3x12 + trapec 1X12
subota-kraka 6x3x15
nedelq-pochivka.

Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 12.07.08 08:51.

11.07.08
23:01

Не съм разбирач, ама това дето си го замислил, поне за мен...не струва.
5 упр за гърди, 6 за гръб? - тежко ще ти е.
След ден за гърди - ден трицепс
След ден за гръб - ден бицепс
И в двата случая, тренировките няма да са ти на свежо, защото тези мускулни групи участват и в предишната тренировка.
Самата идея за отделна тренировка на бицепс и на трицепс, освен ако не си екстра културяга, трениращ по специална програма за тях...абе зарежи.

Ако сега започваш отново, започни с тренировка на цялото тяло, поне за няколко седмици. За качването - храни се, ама се храни качествено.
Има линк по-горе http://www.bb-team.org/fitness/workouts/ - Фитнес програми. Избери си програма, като е желателно да е за начинаещи. Това, което си правил преди 2 години - забрави го в следващите няколко седмици/месеца.

Пиши на кирилица.

Мнението беше редактирано от 6th на 11.07.08 23:02.

12.07.08
08:29

Здравей и ти, маняк :) Аз също не че съм разбирач, но това, което ми прави впечатление е многото повторения. По 10 за бицепс и трицепс и 12 за гръб. Иначе тази отделна тренировка за бицепс и тази за трицепс са наистина странни малко, но не изключено. Ако си тренирал достатъчно преди това и усещаш, че при теб действа . . . Иначе упражненията не са много, тъй като са по 3 серии за гърди и гръб. Движиш се в рамките на 12 - 16 серии, което си е добре ;) Мен повотренията ме притесняват. Иначе като цяло наистина е добре каквито и промени да правиш по този сплит да го оставиш за по - нататък. Не е добър за подновяване, особено след пауза от 2 години 6-дневен сплит си е тежичко малко.

Мнението беше редактирано от Apollonius на 12.07.08 08:32.

Разбирачите четат само кирилица.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1