14.07.08
11:56
Добър ден!
Mega PRO е фирма, която мисля, че сега навлиза на българския пазар и не мога да открия никакви коментари за нея и по - конкретно за горе-споменатия продукт. Цената и количеството са доста добри и примамлив,и но до каква степен обаче е ефективен този протеин.
И въпроса ми се състой в това дали дам 100 лева за Мега ПРО или 130-140 за Оптимум(давам я като пример и други доказани фирми като NOW,Universal), за знам ли по - доказана фирма на пазара, като количеството е едно и също?
Всеки включително и аз, иска да даде по - малко пари, но заслужава ли си ако вземеш протеин от 100 лева и без разултат!
Не е ли по - добре 140, но с резултат!
Темата беше редактирана от maninc на 14.07.08 12:03.
14.07.08
12:08
казано от maninc на 14.07.08, 11:56:
Добър ден!
Mega PRO е фирма, която мисля, че сега навлиза на българския пазар и не мога да открия никакви коментари за нея и по - конкретно за горе-споменатия продукт. Цената и количеството са доста добри и примамлив,и но до каква степен обаче е ефективен този протеин.
И въпроса ми се състой в това дали дам 100 лева за Мега ПРО или 130-140 за Оптимум(давам я като пример и други доказани фирми като NOW,Universal), за знам ли по - доказана фирма на пазара, като количеството е едно и също?
Всеки включително и аз, иска да даде по - малко пари, но заслужава ли си ако вземеш протеин от 100 лева и без разултат!
Не е ли по - добре 140, но с резултат!
Пробвай и ще видиш дали си заслужава .
Няма лошо да се пробват нови продукти и фирми ;-)
14.07.08
12:19
Поръчах си вече протеина, от други ден го почвам.То с чудене нестава само с пробване :)
14.07.08
12:41
Oт утре с един колега ще го почваме и ние, дано не се окаже някой боклук само :)
14.07.08
13:26
По-късно тази вечер ще има официална презентация на продуктите на Mega Pro, в часта на форума отредена за това!
Относно Magnum Whey II мога само да ви кажа набързо, че е комбинация от КОНЦЕНТРАТ + ИЗОЛАТ + ХИДРОЛИЗАТ... Повече инфо... По-късно както си му е реда
Нали се сещате, че няма да си сложим името зад марка или продукт, за които не сме сигурни на 110%, че са с високо качество. Фирмата е с традиции в фармацефтиката и производството на хранителни добавки и е надживяла мн марки и течения в бодибилдинга... сами ще стигнете до определени заключения много скоро
Мнението беше редактирано от Сила БГ на 14.07.08 13:38.
MEGA PRO в Бг.за 100лв. :-) :-) :-)
Та това е 1 от най-ефтините марки в USA 1 приателче ми беше пратил такъв протеин,не е нищо особено ама като за 40$ става ;-)
Но 100лв.небих дал никога!
14.07.08
13:44
казано от Olimp на 14.07.08, 13:34:
MEGA PRO в Бг.за 100лв. :-) :-) :-)
Та това е 1 от най-ефтините марки в USA 1 приателче ми беше пратил такъв протеин,не е нищо особено ама като за 40$ става ;-)
Но 100лв.небих дал никога!
Виж Полското и Чешкото си е друго... ;) Ако имаш мнение, същото е хубаво да носи някаква логика зад себе си и да е аргументирано с факти - в случая си е чиста злоба....
Сега остава само да ми кажеш, че не си представител или дистрибутор на “някоя марка” а “само потребител” и ще те призная... Но, и двамата знаем че си ... хмммм... какво ли ;)
Палавник такъв..... :-) :-) :-)
ПП - В US цените на протеините са почти еднакви между марките и Mega Pro не прави изключение... ако ми намериш MegaPro Magnum Whey II в БГ за $40… Аз ще си пазарувам от теб, а не да се мъча с производителя...
Мнението беше редактирано от Сила БГ на 14.07.08 13:45.
14.07.08
14:00
Добър ден! :)
Мнението беше редактирано от Иван В. Станков на 14.07.08 14:24.
14.07.08
14:14
казано от Иван Станков на 14.07.08, 14:00:
На офиц. сайт на марката източниците на протеин са така дадени, че излиза, че хидролизат е първоизточника, а след това изолат и хидролизат.
Интересува ме това ли е дългоочаквания протеин на ниски цени, за който се говореше? Интересува ме и процентът алкалоиди на Yohimbeto?
Концентрацията Хидролизат Изолат Концентрат в Magnum Whey II са разпределени по равно
Концентрацията в Yohimbeto е 1:100
Пак казвам че ще има офиц. презентация и ще отговорим на всичките ви въпроси... Ще я постнеме презентацията малко по-късно. Надявам се да имате търпение, защото после ще трябва пускам запитване към модераторите и админи да ги събираме темите и ще стане “боза” ако продължавам да отговарям тук :)
Мнението беше редактирано от Сила БГ на 14.07.08 19:04.
Благодаря на всички който отговориха и се получи интересна дискусия :)
Щом ще има и презентация нека я чуем и вероятно ще има още въпроси :)
Не чух отговор за другите марки ама то нема и смисъл, те са от ясни по ясни :)
Въпрос на пари е всичко :)
14.07.08
19:05
Btw, oт вас silabg.com си поръчах протеина :)
14.07.08
19:14
казано от Красимир! на 14.07.08, 19:05:
Btw, oт вас silabg.com си поръчах протеина :)
Благодарим за доверието... гарантирам, че ще бъде оправдано както винаги!
ПП 10 мин до пускането на презентацията...
Аз не съм нито представител,нито дистрибутор,нито само потребител,аз съм любител на бодибилдинга ;-)
И не злобея а се дразня на тия спекулаций с цените на US марките в Бг... и казвам,че цената е 40$ в US http://www.mega-pro.com/prod_powders_wgt.php а цената за Бг.е такава каквато представителят за страната е определил,която за съжаление е ДВОЙНА!
Затова предпочитaм когато имам възможност да си земам добавки от приятели в чужбина!
14.07.08
19:49
Ако си поръчаш от нетришън.ком протеин 5lb., който струва $40 доставката по пощата излиза само на него без нищо друго $39(ако невярваш провери в сайта им), което ясно ти говори, че няма смисъл да си поръчваш протеин от там.Отделен е случая, че можеш да накараш някой приятел като се прибира да ти донесе, но ако имаш постояно приатели да пътуват на 3-4 месеца евала !!
И на мен не ми харесва, че е така спрямо америка, но ако ми предложиш по изгоден протеин както каза силата от тебе ще пазарим.
Лесно е да се жалваме само за това и онува !!!!
Мнението беше редактирано от bobi_benetton на 14.07.08 19:51.
14.07.08
19:51
Има, има смисъл. Т’ва, че ти не си успял да видиш смисъла, не означава, че няма.
Не пич имам приятели които живеят там,а цената на колет до 5кг е 20тина $
Което ще рече че за 100тина $ мога да имам 2 кутий от въпросния протейн с доставката ;-)
Днеска един от колегите от екипа на сила.бг ме “почерпи” с 1 доза. Много е добър даже невероятно качество + това как се разби аз не вярвах, от 2 друскания даже може да се каже че прекалих. За този протеин не трябва шейкър просто лъжица+чаша.
Мнението беше редактирано от Purgatory на 14.07.08 20:01.
14.07.08
20:04
Ами и аз съм получавал колет от приатели от Америка ама такова нещо като 5кг(защото ти казваш две кутии демек точно около 5 кг.) колет да струва $20 няма.Няма как да ме обедиш точно за протеин, че излиза на кирия да си го вземеш от Америка, може да е малко по-евтино като 10-15лв., но това ако за тебе си струва и е някаква разлика за мене е незначителна......
Мнението беше редактирано от bobi_benetton на 14.07.08 20:05.
14.07.08
20:08
Как ти звучи да си докараш Optimum 100% Whey GOLD на 85-90 лв, при положение, че тук е 130-140? Както и да е, да не разводняваме темата, че само създаваме работа на модераторите..
14.07.08
20:10
Точно така! Това вече е обсъждано много пъти и да не ставаме досадни пак.
Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 14.07.08 20:11.
14.07.08
20:44
Правим каквото можем най-добре и качествено... Благодарим на всички, които го разбират и са лоялни спрямо нас!
Другото наистина няма значение...
От екипа на Сила БГ... Оценяваме вашето мнение и то винаги ще има значение за нас! Споделяйте го!
16.07.08
14:55
Презентацията на марката е налице в раздела предназначен за това... Ако имате псецифични въпроси, питайте, а ние ще отговаряме...
10.11.08
22:06
В момента пия от този протеин и съм доволен като качество.
1-Много добра разтворимост
2-Добро възстановяване
3-Добър на вкус
Днес очаквам моя. Не знам защо, но някак си съм се надъхал, че ще е много добър. Пък ше видим.
Да, отлична разтворимост и го усещам добре. Помня преди време, когато пробвах един БГ суроватъчен, направо след това ходих 3-4 пъти по малка нужда, в рамките на 40-50 мин. след приема :)
17.11.08
11:39
казано от Dimityr на 11.11.08, 06:44:
Днес очаквам моя. Не знам защо, но някак си съм се надъхал, че ще е много добър. Пък ше видим.
Като го свършиш драсни едно ревю... ;)